Clavecymbelstraat 41 B04

Verkocht

Omschrijving

Modern en instapklaar appartement gesitueerd op de 1e verdieping van het fraai appartementencomplex ‘Residentie Clavecymbel’ (bouwjaar 2000) met o.a. 2 slaapkamers, luxe keuken, badkamer met douche en ligbad, een ruime loggia en een afzonderlijke privéberging.

Indeling:

Begane grond:

Keurig verzorgde gemeenschappelijke entree/hal op de begane grond met automatische entreedeur, intercom met video, bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lifttoegang. Tevens bevindt zich op deze begane grond de privéberging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

1e verdieping (lift of trap):

Via de galerij gelegen aan de achterzijde van het gebouw heeft men toegang tot het appartement.
Vanuit de entree/hal/gang heeft men toegang naar de woonkamer en keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en een extra bergruimte met wasmachine aansluiting.

Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de halfopen keuken. Deze keuken heeft een moderne greeploze keukenopstelling (2019) voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat ( 4 zones), RVS wasemkap, koelkast, spoelunit met een ééngreepsmengkraan etc. Uiteraard zijn alle kasten en laden, zacht sluitend.

De gezellige loggia is ruim van opzet en is bereikbaar vanuit de woonkamer.

De beide slaapkamers beschikken met als de woonkamer en de entree, eveneens over een moderne laminaatvloer.

De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad en een badkamermeubel. Het separaat gelegen toiletruimte is eveneens geheel betegeld en beschikt over een toilet en fonteintje.

Vanuit de centrale gang heeft men toegang tot een berging alwaar de CV ketel (HR, Remeha Calenta 2014, huur) staat opgesteld.
Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en/of droger. Deze ruimte is tevens geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte.

Het gehele appartement is geheel afgewerkt met glad stucwerk. Verder beschikt het gehele appartement over dorpel loze en praktische en kwaliteitsvolle laminaatvloeren.

In het appartement evenals in de rest van het complex is veel aandacht besteed aan het duurzame karakter. Zo zijn alle vloeren, wanden en daken optimaal geïsoleerd en zijn alleen hoogwaardige materialen toegepast.

VVE bijdrage:

De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 169,81 per maand incl onderhoudskosten, schoonmaak algemene ruimtes, opstalverzekering, glasverzekering, administratie kosten en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE reserve is positief.

Energielabel:

De woning heeft een DEFINTIEF energielabel B.

Kenmerken:

• Appartement met lift
• Woonkamer met aansluitend een ruime Loggia
• Compleet uitgeruste en moderne keuken met diverse apparatuur
• 2 slaapkamers
• Badkamer met ligbad en aparte douche
• Parkeergelegenheid achter het complex

Omgeving:

Op loopafstand ( 2 minuten) vindt u winkels voor uw dagelijkse boodschappen. ( Plus supermarkt, bakker, slager, apotheek, modezaak, snackbar, boeken & tijdschriften shop, schoenenwinkel, lunchroom etc. etc.)

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€250.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
87m²
Kamers
3
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Hr glas

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!