Cannerweg 162

Verkocht

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

Op een goede locatie gelegen tussenwoning met oprit, inpandige garage (voor 2 auto’s), ruime slaapkamers, 2 badkamers, zolder met royale dakkapel en een omsloten achtertuin.

Indeling:

Begane grond:

Op de begane grond van deze drive-in woning bevinden zich de hal met meterkast, toilet voorzien van fonteintje, een aparte wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting met wastafel, de inpandige garage en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de garage, welke geschikt is voor meerdere auto’s, is eventueel de achtertuin te bereiken via een openslaande deur. Tevens zou een deel van de garage omgebouwd kunnen worden tot slaapkamer/hobbyruimte; hetgeen de totale woonoppervlakte van de woning zal vergroten.

Eerste etage:

De eerste verdieping is op tuinniveau gelegen met aan de voorzijde de keuken en aan de achterzijde het woon-/zitgedeelte. De woonkamer is voorzien van een houten vloer en grote raampartijen over de volle breedte van de woning, wat zorgt voor veel lichtinval. Via de woonkamer is eveneens de omsloten tuin te bereiken door middel van twee openslaande deuren. De keuken beschikt over een eenvoudige keukenopstelling.

Tweede etage:

Vanuit de overloop is er toegang tot de ruime 2 slaapkamers (voorheen 3), de badkamer en het separaat gelegen toiletruimte. Een slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en één slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een garderobe. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel.
De toiletruimte is voorzien van een hangcloset en een wastafel.

Derde etage:

De royale zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op deze zolderverdieping is nog een extra slaap-/werk-/ hobbykamer en een badkamer gerealiseerd. Door het gebruik van een groot dakkapel, en een groot dakraam heeft deze verdieping veel lichtinval.
De badkamer beschikt over een 3de toilet, een wastafel en een douche.

Deze verdieping kenmerkt zich door veel opbergruimte. Verder bevindt zich hier ook nog een muurkast waar de C.V.-installatie staat opgesteld (Reheha Calenta eigendom, bouwjaar ca >2010).

Tuin:

Via de openslaande deur in de woonkamer en garage heb je toegang tot de achtertuin, gelegen op het noordwesten met veel privacy en voorzien van diverse beplanting. Hier geniet je met name van de middag- en avondzon! Het terras beschikt over een overkapping.
De oprit gelegen aan de voorzijde van de woning bied plaats voor het parkeren van 1 a 2 auto’s.

Algemeen:

De gehele woning is in prima staat van onderhoud, geheel voorzien van houten kozijnen voorzien van isolerend glas.

Omgeving:

De Cannerweg is een rustige eenrichtingsstraat in de populaire wijk Biesland. In de directe omgeving bevindt zicht een kleinschalig winkelcentrum. De supermarkt Jan Linders, de Action en het Waldeckpark het Jekerdal, de sportvelden liggen op loopafstand. Het historische centrum bevindt zich op 5 minuten fietsafstand.
De bushalte is vlakbij en binnen een paar minuten rij je naar het Tongerseplein van waaruit de uitvalswegen goed te bereiken zijn.

Energielabel:

Deze woning heeft DEFINITIEF energielabel: B

Bijzonderheden:

• rustig gelegen
• keurig onderhouden woning
• Ruime garage geschikt voor 2 auto’s of hobbyruimte
• Royale slaapkamers
• Zolderverdieping met hobby- /slaapkamer met dakkapel
• Omsloten achtertuin
• Veel bergruimte

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€375.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
150m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
70m²
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!