Burgemeester Kisselsstraat 11

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Keurig onderhouden en rustig gelegen TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met GARAGE, SERRE en VRIJ UITZICHT. De woning beschikt over 3 slaapkamers, badkamer met douche, bergzolder met vlizotrap en een heerlijke tuin op het zuid-oosten. Deze woning is gelegen aan de rand van Meerssen en is centraal gelegen ten opzicht van scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:

Kelder:

De kelder is bereikbaar via een trap vanuit de keuken. Deze kelder is betegeld en geschikt als voorraad-/berg ruimte.

Begane grond:

Entree / hal geeft toegang tot het toilet, trapopgang, en doorgang naar de keuken en de woonkamer. De woonkamer beschikt over een allesbrander.
De vloer van de woonhamer is afgewerkt met een parketvloer, de vloer in de entree is afgewerkt met een tegelvloer welke doorloopt naar de keuken.
De rechte keukenopstelling beschikt over diverse lades, boven-/ en onderkasten. Verder is deze keuken uitgerust met een koelkast, 4 pits kookplaat, elektrische oven, afzuigkap en een spoelunit mengkraan.
De achtertuin is via een toegangsdeur vanuit de keuken alsmede de woonkamer bereikbaar.

1e verdieping:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De vloer van de slaapkamers alsmede de overloop beschikt over een praktische laminaatvloer. Vanuit de slaapkamer gelegen aan de voorzijde heeft men toegang tot het balkon aan de voorzijde. Hier heeft men een fantastisch vrij uitzicht over de groende omgeving.

De geheel betegelde badkamer is voorzien een douche, een 2de hangtoilet en een badkamermeubel.

2e verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Het is mogelijk om een vaste trap te plaatsen. De bergzolder beschikt over een groot dakraam. Van deze ruimte kan eventueel een extra slaap-/hobbykamer gecreëerd worden. Deze verdieping heeft eveneens extra bergruimtes. Tevens staat hier de CV-ketel ( eigendom, bouwjaar ca 2014, Remeha Tzerra M 28c CCS) opgesteld.

Garage & berging:

De naastgelegen garage is bereikbaar via een 2 openslaande poorten vanaf de oprit alsmede via een toegangsdeur vanuit de achtertuin. Verder is de garage voorzien van elektriciteit en water.
Achter de garage bevindt zich in de achtertuin nog een extra berging. Deze berging is voorzien van elektriciteit.
De oprit is beschikt over een carport en biedt plaats voor 1 a 2 auto’s.

Tuin:

De voortuin en achtertuin zijn fraai aangelegd. Aan de achtergevel is een terrasoverkapping aangebracht welke beschikt over glazen panelen waardoor dit terras/serre kan worden afgesloten zodat men ook in de koudere dagen, volop kan genieten.
In het lager gelegen gedeelte van de tuin is een vijver aanwezig.
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten waardoor met optimaal geniet van de zon.

Algemeen:
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas. Verder heeft deze woning ( met uitzondering van het raam voorzijde woonkamer) rolluiken.
de gevels is voorzien van spouwmuurisolatie( na-isolatie).
De woning is keurig onderhouden, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak op een geweldige locatie.

Ligging:

Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving en zeer gunstig t.o.v. het openbaar vervoer, winkels en scholen. (loopafstand)

Energielabel:

Deze woning beschikt over een DEFINITIEF energielabel: B

Aanvaarding:

op korte termijn.

Kenmerken:

• rustig gelegen eengezinswoning
• Aanbouw
• Ruime achtertuin gelegen op het zuiden
• 3 slaapkamers
• Voorzien van houten en kunststof kozijnen met isolerend glas
• Kindvriendelijke omgeving

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€269.500 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
Vrij uitzicht
Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
80m²
Kamers
4
Tuinoppervlakte
122m²
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!