Aureliushof 151 F

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ:

Indeling:

Begane grond:

Keurig verzorgde centrale entree met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en lift. Dit appartementencomplex is voorzien van een elektronisch beveiligd toegangssysteem.
Verder bevindt zich op de begane grond een ruime privéberging.

5e woonlaag (LIFT)

Vanuit de entree/hal met garderobe is toegang tot de ruime doorzonwoonkamer en de semi open keuken.
De woonkamer beschikt over een airco unit. Vanuit deze woonkamer met veel lichtinval, is er middels een toegangsdeur toegang tot het zéér ruime en gezellige balkon welke is gelegen op het oosten. Dit balkon omvat de volle breedte van het appartement (bijna 9 meter!).

De keuken, in hoekopstelling, is voorzien van een moderne keukenopstelling ( geplaatst in 2016) met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, inductie kookplaat (4 zones) met Bora geïntegreerd afzuigsysteem, koelkast, spoelunit met een ééngreepsmengkraan etc. Het geheel is afgewerkt met een graniet werkblad.
Kwaliteit staat hier centraal.

Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken. hier bevindt zich de wasmachine- en drogeraansluiting alsmede de boiler (bouwjaar januari 2021, huur via Volta Limburg, € 20,09 per maand).

Het appartement beschikt over 3 slaapkamers. 2 van de 3 slaapkamers zijn gelegen aan de balkonzijde. 1 slaapkamer is gelegen aan de galerijzijde. Men heeft eventueel de mogelijkheid om van de 2 slaapkamers aan de balkonzijde, 1 grote slaapkamer te realiseren. De grootste slaapkamer gelegen aan de galerijzijde beschikt eveneens over een airco unit. Alle slaapkamers zijn, voorzien van een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer.

Op het tussenportaal is een separate bergkast aanwezig welke momenteel wordt gebruikt als inloopgarderobe.
De volledig betegelde badkamer ( bouwjaar 2020)biedt ruimte aan een inloopdouche & een stijlvol badkamermeubel.
Het toilet is separaat gelegen en eveneens in 2020 gerenoveerd.

Algemeen:

Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen, geheel voorzien van isolerend glas. Het appartement is geheel voorzien van rolluiken. De verwarming is geregeld via blokverwarming. Tevens kan er via de airco units verwarmd worden.

VVE bijdrage:

De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 207,00 per maand incl watergebruik, onderhoudskosten, schoonmaak algemene ruimtes, opstalverzekering, glasverzekering, administratie kosten en reservering groot onderhoud. Daarnaast betaald men € 100,- voorschot stookkosten. ( blokverwarming) . Dit voorschot wordt achteraf verrekend door middel van warmtemeters.
De VvE is bezig met een duurzaamheidsplan. Dit gaat over isolatiemaatregelen van het dak, gevels en vloerisolatie. Dit zal in de komende jaren meer vorm gaan krijgen hoe dit eruit gaat zien.

Het saldo van de VvE reserve is positief.

Aanvaarding:

In overleg

Energielabel:

De woning heeft een energielabel C.

Kenmerken:

• Ruim appartement
• Voorzien van een lift
• Moderne keuken met diverse apparatuur
• Badkamer met inloopdouche
• Ruime doorzonwoonkamer
• 3 slaapkamers
• Extra ruim balkon met uitzicht
• Winkels en openbaar vervoer direct “naast de deur”
• Ruime parkeergelegenheid (gratis) aan de achterzijde van het complex

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€245.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1973
Woonoppervlakte
90m²
Kamers
4
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Blokverwarming
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Elektrische boiler huur

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!