Appiushof 140 B

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARIJ;

Ruime bovenwoning met 3 verdiepingen o.a. 3 slaapkamers, ruime woonkamer, dakterras, halfopen keuken, badkamer met douche, vaste trap naar royale zolderverdieping en een privéberging.
De woning heeft een goede ligging en in de directe omgeving bevinden zich openbaar vervoervoorzieningen, winkels en scholen.

Indeling:

Straatniveau:

Berging met elektriciteit voorziening voor het stallen van fietsen e.d.

Woonniveau:

Via de hal, waar zich de meterkast, trapopgang en het gemoderniseerde toilet bevindt, is toegang tot de ruime woonkamer en de open keuken. Zowel de woonkamer als de keuken zijn voorzien van een lichte en moderne laminaatvloer. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich het ruime dakterras. ( 5.17 x 2.01). Hier geniet men van optimale privacy.
De half open keuken beschikt over een rechte keukenopstelling en is voorzien van o.a. een keramische kookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser. oven, RVS afzuigkap en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan.

Tweede woonlaag:

Op de eerste etage bevinden zich ruime slaapkamers en de badkamer. De tussenmuur van de 2 grootste slaapkamers is deels weggehaald waardoor er 1 royale slaapkamer is ontstaan met een slaapgedeelte en een garderode. Uiteraard is het mogelijk om eenvoudige de tussenmuur terug te plaatsen waardoor de oorspronkelijke indeling wordt gerealiseerd.

De kleinste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning.
Alle vloeren van de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

De geheel in betegelde badkamer is voorzien van een ruime douche met spatscherm, een modern badkamermeubel en een tweede toilet.

Derde woonlaag:

Een vaste trap geeft toegang tot de 2e etage, waar zich een royale zolderverdieping bevindt. Deze zolderverdieping heeft een enorme nokhoogte waardoor er veel loopruimte is ontstaan. Door de enorme ruimte is het mogelijk om hier nog 1 of 2 extra kamers te creëren. D.m.v. een dakraampje en een raam in de zijgevel, beschikt deze verdieping over lichtinval. Tevens is er een aparte ruimte gecreëerd met een wasmachine en droger aansluiting. De CV installatie is eigendom (Agpo Ferrolli HR, bouwjaar onbekend <2006)

Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud. Verder is deze woning voorzien van houten kozijnen met isolerend glas. (met uitzondering van het zolderraam)

Omgeving:

De woning is gelegen op loopafstand van winkels. De bushalte bevindt zich op 20 meter afstand. In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid (gratis). een laadpunt voor het opladen van elektrische auto's bevindt zich op de eerste parkeerplaats.

Vereniging van eigenaren:

De VvE Bijdrage bedraagt € 149,65 per maand o.a. inclusief reservering groot onderhoud, opstalverzekering, glasverzekering & administratiekosten.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel C

Aanvaarding:

Op korte termijn ( begin oktober 2023)

Kenmerken:

• Keurig afgewerkt
• Woonkamer aangrenzend aan dakterras
• Gezellig dakterras met veel privacy
• Half-open keuken met diverse apparatuur
• Ruime slaapkamers
• Badkamer met douche, badkamermeubel en 2de toilet
• Vaste trap naar zolder met mogelijkheid voor 4de en/of 5de kamer

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€249.500 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In woonwijk
Bouwjaar
1981
Woonoppervlakte
106m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
10m²
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!