Apollohof 75

Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

Rustig gelegen en energiezuinige eengezinswoning met semi-open keuken, drie slaapkamers, ruime badkamer, vierde slaap-/ hobbykamer op de tweede verdieping en een fraai aangelegde tuin. Deze woning is gelegen in een rustig gelegen hofje in de woonwijk Daalhof.

Indeling:

Begane grond:

Entree, meterkast, garderobe en half betegelde toiletruime.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime Z-vormige woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. De woonkamer kenmerkt zich door een moderne laminaatvloer. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de semi-open keuken.
De semi open keuken beschikt over een hoekopstelling en is voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, 4 pits gaskookplaat met extra wokbrander, combi-oven, koel-vries combinatie, spoelunit en een RVS wasemkap. De vloer is voorzien van een tegelvloer.
Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin.

Eerste etage:

Via de trap in de woonkamer bereikt men de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een praktische laminaatvloer. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche-/ ligbadcombinatie, badkamermeubel met 2 wastafels en een tweede toilet.

Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De slaap-/hobbykamer heeft veel lichtinval door de aanwezigheid van een dakkapel. Deze verdieping kenmerkt veel opbergruimte en een separaat gelegen ruimte waar de c.v.-installatie (Intergas HR, huur, bouwjaar 2018) is opgesteld.
Deze ruimte beschikt tevens over een aansluiting voor wasmachine en droger.

Tuin:

Zowel de voor – als achtertuin zijn fraai aangelegd. De achtertuin beschikt over een terrasoverkapping. De berging is voorzien van elektriciteit. De achtertuin is tevens bereikbaar via een achterom.

Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud, deels voorzien van houten kozijnen voorzien van HR++ glas. De kozijnen van de 3 slaapkamers zijn voorzien van kunststofkozijnen voorzien van HR== glas (2019) Verder zijn alle ramen voorzien van rolluiken. Verder is het dak geïsoleerd. Er bevinden zicht 15 (!) zonnepanelen op het dak waardoor de energiekosten zéér gunstig zijn. Deze panelen zijn in april 2018 geplaatst en zijn geleased a € 77,- per maand.

Energielabel:

Deze woning heeft DEFINITIEF energielabel: A

Aanvaarding:

Medio december 2022

Bijzonderheden:

• zéér rustig gelegen
• Energiezuinig (label A)
•Z- vormige woonkamer
• Semi-open keuken met alle apparatuur
• Badkamer met douche-/ligbadcombinatie en 2e toilet
• Zolderverdieping met 4e slaapkamer met dakkapel
• Fraai aangelegde tuin voorzien van een berging en een achterom

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€290.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1975
Woonoppervlakte
111m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
54m²
Energielabel
A
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!