Antonietenstraat 10

Verkocht

Omschrijving

Sfeervol stads appartement met tuin en balkon gelegen in een rustig gedeelte van hartje Maastricht.

Gezellig stads appartement gelegen op de begane grond en eerste verdieping, in hartje centrum van Maastricht.
Van hier uit loopt u binnen 1 minuut naar de gezellige binnenhaven “het Bassin”, 2 minuten naar de markt, 5 minuten naar het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouwenplein.

Indeling:

Via de voortuin, gelegen aan de Antonietenstraat, heeft men toegang naar de eigen voordeur.

Via de entree, met garderobe, heeft men toegang tot de gezellige woonkamer en de halfopen keuken. De woonkamer alsmede de keuken zijn voorzien van een moderne laminaatvloer. Vanuit de woonkamer heeft men toegang via een openslaande deur naar de privé-tuin, gelegen aan de voorzijde van de woning.

De keuken is voorzien van een zwarte keukenopstelling met lades, boven-, onderkasten en is voorzien van diverse apparatuur zoals een koelkast, vriezer, keramische kookplaat, geïntegreerde afzuigkap en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan.
In de keuken is er tevens een handige opbergruimte aanwezig.

Vanuit de woonkamer is via een gang de meterkast, het toilet en de trap bereikbaar. Het toilet is half betegeld en is voorzien van een hangcloset. Via de trap op het einde van de gang heeft men toegang naar de eerste verdieping.

1e woonlaag:

Vanuit de ruime overloop op de eerste verdieping heeft men toegang naar zowel de cv-ruimte, separate bergruimte, de ruime badkamer en 2 slaapkamers.
De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche, ligbad met whirlpool, een 2e toilet en een wastafel.

De beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Vanuit de grootste slaapkamer heeft men toegang tot het gezellige balkon.
Zowel de slaapkamers als de gang zijn eveneens voorzien van een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer.

Op de overloop bevindt zich tevens een extra bergruimte waar tevens de CV installatie staat opgesteld. ( Intergas HRE gehuurd via Volta Limburg, bouwjaar ca 2020). Hier is tevens een wasmachineaansluiting.

Berging:

Het appartement heeft tevens een ruime berging gelegen in de kelder van het complex. Bijkomend hebben de eigenaren de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de Q-park BASSIN parking
(ca € 87,- per maand). In de directe omgeving kan men parkeren met een parkeervergunning.

Tuin:

De onderhoudsvriendelijk tuin is geheel omsloten en is gelegen op het zonnige zuiden. Deze tuin is toegankelijk via een afsluitbare tuinpoort die voorzien is van een brievenbus.

Het complex is gebouwd op grond van de gemeente waardoor het recht van erfpacht ontstaat waarvoor jaarlijks een vergoeding van € 978,- per jaar tegenover staat. In de huidige wetgeving is deze canon fiscaal aftrekbaar. De VVE bijdrage bedraagt € 210,- incl. waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, administratie en reservering groot onderhoud.

Aanvaarding: circa begin september 2023

Energielabel:

Deze woning heeft een definitief energielabel C

Kenmerken:

• Rustig gelegen in het centrum van Maastricht
• Woonkamer met toegang tot privé-tuintje
• Keuken met diverse apparatuur
• Ruime badkamer met douche-/ligbadcombinatie
• Gezellig balkon grenzend aan de grote slaapkamer
• Zéér centraal gelegen

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€275.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Object locations
In centrum
Bouwjaar
1979
Woonoppervlakte
94m²
Kamers
3
Tuinoppervlakte
19m²
Energielabel
C
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!