Adelbert van Scharnlaan 50 A

Beschikbaar

Omschrijving

Ruim appartement met riant terras en 2 privéparkeerplaatsen gelegen in een kleinschalig appartementencomplex “Residence Scharnerhof”.
Het keurig onderhouden appartement is gelegen nabij alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkelcentrum Heer en uitvalswegen.

Indeling:

Entree:

Keurig verzorgde entree met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de hal heeft men toegang tot de lift, trappenhuis, en de privéberging in het souterrain behorende bij het appartement.

Souterrain:

Twee privé parkeerplaatsen in de beveiligde en afgesloten ondergrondse parkeergarage. Tevens bevind zich hier een afzonderlijke privéberging (L: 3,94m x B: 2,51m x H:2.48) voorzien van elektriciteit.

Begane grond:

Via de gang, heeft men toegang naar het appartement.
De ruime entree geeft toegang tot verschillende ruimtes van de woning waaronder de woonkamer met open keuken, de slaapkamers, het separaat gelegen toilet en de badkamer.

De woonkamer is ruim van opzet en gelegen aan de voorzijdezijde van het appartementencomplex. De vloer is afgewerkt met een praktische en moderne laminaatvloer.

De aangrenzende halfopen keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en beschikt over een witte keukenopstelling voorzien van diverse boven en onderkasten en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met vriesvak, een inductiekookplaat ( 4 zones), een combi-oven, een vlakscherm afzuigkap en een spoelunit met een één-greeps-mengkraan.

De naastgelegen berging is voorzien van een wasmachine aansluiting. Verder staat hier het CV toestel opgesteld ( Vaillant Ecotec Classic, bouwjaar 2020, eigendom). Verder heeft men hier veel bergruimte.
Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het royale terras. (16,24m x 3.31/1.90m)

De ouderslaapkamer beschikt over een extra aanbouw waardoor deze extra ruim van opzet is. Door deze aanbouw staat de naastgelegen slaapkamer in verbinding met deze kamer.
Een derde slaapkamer is gelegen naast de woonkamer.
De vloeren zijn eveneens afgewerkt met een laminaatvoer.
Het separaat gelegen toilet is neutraal betegeld en is voorzien van een hangtoilet en fonteintje.

De badkamer is eveneens neutraal betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche met glazen spatscherm en zitje, ligbad en wastafel.
Het appartementencomplex is in 2006 gerealiseerd waardoor het optimaal geïsoleerd is.
De kozijnen zijn voorzien van draai/kiepsysteemramen en dubbele beglazing.

Energielabel:

De woning heeft een energielabel A.

Aanvaarding:

Op korte termijn / per direct

Bijzonderheden:

• Ruim wonen met het genot van hedendaags comfort
• Riant terras
• Woonkamer met laminaatvloer
• Open keuken voorzien van alle apparatuur
• 3 slaapkamers
• Badkamer met inloop-douche, ligbad en wastafel
• 2x privéparkeerplaats in afgesloten parkeergarage

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€395.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
107m²
Kamers
3
Tuinoppervlakte
46m²
Energielabel
A
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!