Aartshertogenstraat 1

Verkocht

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

Due to the high interest in this property, no more viewings are currently being scheduled. Of course, you can express your interest to us. If you send an e-mail to info@davecrolla.nl, you will be placed on the reserve list and informed immediately should the property not be sold after all.

Centraal gelegen en energiezuinige hoekwoning met aanbouw, vaste trap naar zolder en een onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het zuid-westen.

Indeling:

Begane grond:

Entree met trapopgang en doorgang naar de woonkamer en keuken.

De woonkamer beschikt over aanbouw aan de achterzijde. De vloer is afgewerkt met een parketvloer.
In de aanbouw is de keuken, het toilet en de wasruimte gesitueerd.
Deze keuken heeft veel lichtinval door de aanwezigheid van een groot raam in de achtergevel en een lichtkoepel in het dak.
De keuken beschikt over een moderne keukenopstelling (2021) en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, elektrische oven, magnetron inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan.
De vloer van de keuken is voorzien van een plintverwarming met een vloerverwarming.

Het toilet is eveneens gesitueerd in de aanbouw en is voorzien van wit sanitair. Een voormalige badkamer wordt nu gebruik als wasruimte. Deze ruimte beschikt over een wasmachine aansluiting en een wastafel.

Via de aanbouw heeft men toegang naar de achtertuin en berging.

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers.
een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. En één slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. beide slaapkamers zijn voorzien van een praktische laminaatvloer. Verder is op deze verdieping een badkamer gerealiseerd in een voormalige slaapkamer. Deze badkamer beschikt over een douche, badkamermeubel en een tweede toilet.
Tevens heeft men toegang naar de zolderverdieping.

Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolder is netjes afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. Deze ruimte beschikt over heeft lichtinval door de aanwezigheid van ramen in de voor- en achtergevel. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om een extra hobbyruimte of thuiswerkplek te creëren.
Op de zolderverdieping staat de CV installatie opgesteld. ( Intergas HRC, bouwjaar 2016 gehuurd via Volta Limburg, € 30,18 per maand).
Verder heeft deze verdieping veel bergruimte.

Tuin:

De onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin is gelegen op het zuidwesten en bereikbaar via de deur in de aanbouw en via een achterom.
De achtertuin beschikt over een berging welke voorzien is van elektriciteit.

Algemeen:

In 2018 heeft deze woning een renovatie ondergaan waarbij er het dat is geïsoleerd en voorzien is van nieuwe dakpannen. Verder is de vloer geïsoleerd, spouwmuurisolatie aangebracht en is de voordeur vernieuwd.
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen voorzien van isolerend glas.

Omgeving:

Deze woning is centraal gelegen. De Groene Loper is gelegen op loopafstand almede sportvoorzieningen, scholen (United World College Maastricht) en een ruim aanbod winkels.
Het Centraal Station, Maastricht UMC+, uitvalswegen, zijn een paar minuten te bereiken.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een DEFINITIEF energielabel: B

Aanvaarding:

Half september 2023

Bijzonderheden:

• Centraal gelegen hoekwoning
• Keuken voorzien van met diverse apparatuur
• Badkamer met douche, toilet & badkamermeubel
• Vaste trap naar zolder
• Onderhoudsvrije achtertuin

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Kenmerken

Prijs
€219.500 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
72m²
Kamers
3
Tuinoppervlakte
55m²
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!