Aalmoezenier Roumenplein 40

Verkocht

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

Due to the great interest in this property, no viewings are currently scheduled. Of course you can express your interest to us. If you send an email to info@davecrolla.nl you will be placed on the reserve list and you will be informed immediately if the house is not sold.

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ;

KLUSSERS OPGELET:

Ruime eengezinswoning met doorzonwoonkamer, gesloten keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douche en 2e toilet en een vaste trap naar de royale zolderkamer met dakkapellen.
Deze woning is rustig gelegen aan een plein, grenzend aan het befaamde woongebied Céramique, op loopafstand van het centraal station en het centrum.

Renovatie en modernisering wenselijk.

Indeling:

Kelder:

De woning beschikt over een kelder welke geschikt is voor opslag. Verder is hier een wasmachine- en droger aansluiting. In de kelder staat de CV installatie opgesteld (Nefit HRC Classic Ecomline, bouwjaar 2006, gehuurd via Volta Limburg, € 16,46 per maand, maandelijks opzegbaar.)).

Begane grond:

Entree met meterkast, trapopgang en half betegelde toiletruimte voorzien van wit sanitair.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime doorzon woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de gesloten keuken welke bereikbaar is vanuit de entree en de woonkamer.

De keuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling voorzien van lades, boven-/ en onderkasten.
De achtertuin is via een toegangsdeur vanuit de keuken bereikbaar.

Eerste etage:

De ruime overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde en één aan de achterzijde Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

De badkamer is deels betegeld en is voorzien een douche, wastafel en een tweede toilet.
Deze badkamer is gerealiseerd uit een voormalige slaapkamer.
Verder is op deze verdieping nog een extra douche aanwezig in de voormalige badkamer. Van deze ruimte is eventueel ook een garderobe te realiseren.

Tweede etage:

De royale zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolderkamer is ruim van opzet en heeft lichtinval door het gebruik van 2 dakkapellen. Deze extra slaapkamer beschikt over een wastafel. Deze verdieping heeft tevens extra bergruimte.

Tuin:

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De buitenberging is voorzien van elektra.

Algemeen:

De woning is voorzien van houten kozijnen deels voorzien van isolerend glas
De basis van de woning is goed maar gezien een groot deel van de inrichting aan vervang toe is, biedt deze woning de uitstekende mogelijkheden tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.

Beleggingsmogelijkheden:

Deze woning is afgelopen jaren verhuurd geweest als studentenkamers. Er is geen vergunning aanwezig voor studentenhuisvesting. Echter zijn wel 4 huurovereenkomsten ( mei 2003) aanwezig waardoor er een verzoek tot legalisatie kan aanvragen bij de gemeente. Deze aanvraag tot legalisering is rekening en risico van de koper.

Ligging:

Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, banken en openbaar vervoer zijn gelegen in de directe nabijheid. Instellingen zoals Universiteit, Mecc, AZM, Vodafone en Gouvernement liggen op loopafstand.

Parkeren:

Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.( betaald en/of parkeervergunning a € 3,98 per maand)

Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel B.

Aanvaarding:

Per direct beschikbaar

Kenmerken:

• Rustig gelegen eengezinswoning
• Woonkamer met veel lichtinval
• Gesloten keuken
• 3 slaapkamers
• Ruime badkamer
• Royale zolderkamer met dakkapellen
• Centraal gelegen t.o.v. Station, Universiteit, Uitvalswegen

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Prijs
€225.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
1951
Woonoppervlakte
99m²
Kamers
5
Tuinoppervlakte
42m²
Energielabel
B
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Bezichtiging aanvragen

Dave Crolla Makelaardij

Dé aankoop en verkoopmakelaar in Maastricht en omstreken

Sinds 2007 mogen wij mensen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe thuis of met de verkoop van hun huidige woning. Ben jij de volgende die wij mogen helpen? Onze makelaars staan vol energie klaar om voor jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!