Te koop
Ulestraten Kasteelstraat 81

€ 439.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 439.000 k.k.
Adres
Kasteelstraat 81
6235 BN Ulestraten
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
777 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte
133 m²
Download brochure

Omschrijving

Mooie hoger gelegen vrijstaande woning aan de rand van Ulestraten met prachtig vrij uitzicht over weide en bossen. De woning kent een bijzondere, vrij unieke architectuur, waarbij de begane grond bestaat uit één open ruimte met vide en verzonken lounge gedeelte en biedt o.a. een royale woonkamer, ruime leefkeuken met aansluitend zonnig terras, 3 slaapkamers, kantoorruimte-/logeerkamer, garage met carport.

 

Indeling:

Begane grond:

Entree met garderobe en meterkast geeft toegang tot de woonkamer, keuken, toilet en kantoor. Woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en uitzicht door de grote raampartijen en de vide. En is voorzien van een verzonken lounge gedeelte rond de sfeervolle gashaard.

Deze verzonken lounge is eventueel aan te passen. Er zijn 5 impressies gerealiseerd welke u kunt u bekijken in de bijlage. 

De moderne keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een hoekopstelling voorzien van alle apparatuur zoals een keramische kookplaat ( 5 zones), vaatwasser, hete lucht oven, koelkast, RVS afzuigkap en spoelunit met een één-greeps mengkraan. Het geheel is afgewerkt met een granieten werkblad. Kwaliteit staat hier centraal.
Vanuit de keuken heeft men optimaal tuincontact. De achtertuin bereikbaar via een brede schuifpui alsmede een toegangsdeur.

De kantoorruimte is bereikbaar via de entree en is eveneens voorzien van schuifpui een naar de achtertuin. De Garage  is voorzien van vliering en wasmachine aansluiting.


Eerste verdieping:

Via een open trap komt men op de overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers en badkamer.  De masterbedroom is voorzien van praktische muurkasten en dakkapel met toegang tot dakterras met zeer fraai uitzicht over het Limburgse heuvelland en bossen. De overige 2 slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn voorzien van tapijt.

De Badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche-ligbadcombinatie, dubbele wastafel en tweede toilet. Badkamer te bereiken via de ouderslaapkamer alsmede via de overloop.


Tuin:

De zeer fraai aangelegde voortuin met groot gazon geeft een prachtige uitstraling aan het woonhuis. De oprit ligt aan de St. Catharinastraat terwijl de voordeur is gelegen aan de Kasteelstraat. De royale oprit bied plaats voor meerdere auto’s. Voor de garage is een overkapping en naast de garage een hekwerk met poort met toegang naar achtertuin.
In achtertuin een inpandige berging met verwarming- en waterinstallaties (eigendom, 2005).


Kenmerken:

Goed onderhouden vrijstaande woning
Woonkamer voorzien van een sfeervolle haard en een prachtige natuurstenen vloer
Moderne keuken voorzien van alle apparatuur
Kantoor/ multifunctionele ruimte/logeerkamer op begane grond
3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met ruim balkon
Badkamer met douche-ligbadcombinatie, dubbele wastafel en 2e toilet
Fraai aangelegde tuin met veel privacy

Energielabel: D

Omgeving

Rustig gelegen woning aan de rand van Ulestraten gunstig gelegen ten opzicht van uitvalswegen richting de autosnelwegen A2 (richting Eindhoven, Maastricht en Luik) en A79 (richting Heerlen, Aken en België). Aan rand natuur- en wandelgebied en Kasteel Vliek. Verder beschikt Ulestraten over voldoende voorzieningen zoals basisschool en een diversiteit aan winkels o.a. bakkerij, frituur en supermarkt. Het verenigingsleven bestaat o.a. uit muziekkorps, carnavalsvereniging, voetbalclub, judo club en scoutingclub.Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.
  

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.