Verkocht onder voorbehoud
Noorbeek Dorpstraat 7

€ 369.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 369.000 k.k.
Adres
Dorpstraat 7
6255 AM Noorbeek
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
374 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte
159 m²
Download brochure

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

 

 

 

 

In één van de zuidelijks gelegen dorpjes van het Limburg heuvelland verscholen in het dal, ligt in het pittoreske dorpje Noorbeek, deze charmante vakwerkwoning met riante garage/hobbyruimte/atelier.

Deze vrijstaande woning is enkele jaren geleden tot in detail en met uitstekende materialen, gerenoveerd.
De gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras, een complete leefkeuken, een gewelfde mergelkelder, royale slaapkamers, een extra werkkamer en een badkamer met ligbad en douche, zorgen voor ongekend woonplezier.


INDELING:

Souterrain:Via de stenen trap in de woonkamer is de gewelfde mergelkelder (6 m2) met betegelde vloer bereikbaar. Deze kelder is ideaal als provisieruimte c.q. opslag.

Begane grond:

Entree met garderobe, een moderne toiletruimte en de trapopgang naar de 1ste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de keuken. De hardstenen vloer in de hal is voorzien van vloerverwarming en doorgelegd in de woonkamer en de keuken.

De woonkamer is ruim van opzet en heeft ramen in de voor-, achter-, en zijgevel. Het zitgedeelte is gelegen aan de voorzijde van de woning en het eetgedeelte is aan de tuinzijde. Via de openslaande deuren heeft men optimaal tuincontact. Bij de uitvoerige renovatie zijn de eiken balken in het plafond zichtbaar gebleven. Verder zorgt het vakwerk en het schoon metselwerk in de muren voor een extra dementie waardoor deze woonkamer erg huiselijk aanvoelt.

De half open keuken  beschikt over een L-vormige keukenopstelling. Deze op maat gemaakte keukenopstelling is uitgerust met diverse apparatuur zoals een 4 pits gasfornuis (Rosières Bocuse) met een wokbrander en heteluchtoven, een afzuigkap (schouw) en een vaatwasser.
Het geheel is afgewerkt met een hardstenen aanrechtblad voorzien van een dubbele emaille spoelbak.

Aansluitend bevindt zich aan de tuinzijde, een extra bijkeuken voorzien van een extra werkblad  alsmede de aansluitingen voor de was apparatuur.


Eerste verdieping:

Vanaf de overloop zijn twee grote slaapkamers te bereiken, beiden geschikt als tweepersoons slaapkamers. De afwerking van de overloop en de slaapkamers is geheel in stijl: glad stucwerk op de muren in combinatie met de zichtbare vakwerk constructie. De vloer is afgewerkt met een mooie grenen vloeren. De hoge nokhoogte zorgt voor een extra ruimtelijke gevoel.

De voormalige derde slaapkamer is verbouwd tot een riante badkamer met hoekligbad, een grote inloopdouche met regenshower, een tweede toilet en twee waskommen op een natuurstenen blad. Enkele feiten die de badkamer extra aantrekkelijk maken: de mooie antracietkleurige vloer- en wandtegels, behaaglijke elektrische vloerverwarming en ingebouwde speakers zorgen voor nog meer comfort tijdens het douchen.

De voormalige badkamer kan goed dienst doen als studeer-/werk/-baby of als garderobekamer.


Tweede verdieping:

Door middel van een vaste trap te bereiken bergzolder.


Exterieur:

Achter op het perceel staat een garage (ca. 6 x 5 meter) voorzien van krachtstroom, een betegelde vloer, een vliering en houten dakbeschot met keramische dakpannen. Deze garage wordt momenteel niet gebruikt voor het stallen van auto’s en kan daardoor eventueel ook gebruikt worden als werkruimte of atelier. De uitstraling van de garage met zijn houten gevels en uitstekende materiaalkeuze is geheel in stijl met de woning.

De achtertuin is fraai aangelegd. Hier geniet u van de middag- en avondzon. Het terras bij de eetkamer is afgewerkt met hardsteen. Daarnaast zijn er twee gazons, een tweede terras bij de garage en diverse beplanting aanwezig.


Omgeving:

Noorbeek is centraal gelegen tussen de mooie historische steden Aken, Luik en Maastricht. Omarmd door de befaamde Belgische Voerstreek en beschut door de mooiste heuvelruggen van Zuid-Limburg vindt u hier één van de weinig idyllische plekjes die Nederland rijk is. Noorbeek beschikt over een mooie oude dorpskern met meerdere vakwerkwoningen, gezellige cafés en goede restaurants. Het glooiende stratenpatroon is gevarieerd en de omgeving is geliefd bij zijn inwoners. Het bruisende stadsleven van het bourgondische Maastricht bevindt zich op slechts 12 kilometer en goed bereikbaar via de recent vernieuwde Heuvellandroute.


Bijzonderheden:

• Volledige renovatie/herbouw: 2011-2014 (Oorspronkelijke bouwjaar ca 1894)
• Verwarming via CV ketel (Remeha Avanta, 2013, eigendom) in combinatie met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren
• Warm water (keuken en badkamer) via CV ketel
• De woning is voorzien van vloer-, gevel-, dakisolaties, dubbele beglazing
• Alle kozijnen (woning en garage) zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van isolatieglas.
• De woning is onderdeel van het beschermd dorpsgezicht van Noorbeek


Energielabel:

Deze woning heeft DEFINITIEF energielabel: C


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd


 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.