Te koop
Meerssen Volderstraat 9

€ 299.900 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 299.900 k.k.
Adres
Volderstraat 9
6231 LA Meerssen
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1800
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
255 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Tussenwoning
Woonoppervlakte
170 m²
Download brochure

Omschrijving

Royaal woonhuis met afgesloten carport, patio, achtertuin en een ruime multifunctionele ruimte welke uitermate geschikt is voor hobby of werk aan huis, gelegen op een zeer gewilde locatie in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen.


Souterrain:

Provisiekelder (circa 11 m²) voorzien van een tegelvloer.


Indeling:

Begane grond:


Entree / hal, met trapopgang, meterkast, trap naar de kelder en doorgang naar de woonkamer.
aansluitend aan de woonkamer bevindt zich aan de achterzijde, de half open keuken. Deze keuken is voorzien van een hoekopstelling met lades, boven- en onderkasten en beschikt over diverse apparatuur zoals een 5 pits gasfornuis met oven, een RVS afzuigkap en een spoelunit.

Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar de naastgelegen multifunctionele ruimte. Vanuit deze ruimte heeft men toegang tot de patio en de carport gelegen aan de voorzijde van de woning.

De multifunctionele ruimte beschikt over een betegelde toiletruimte en de trapopgang naar de bovengelegen tuinkamer.


1e verdieping:

Via de trap in de entree/hal heeft men toegang tot de 1e verdieping.
Vanuit de overloop, is er toegang tot 2 ruime slaapkamers en de royale badkamer en separate toiletruimte.

De badkamer is gerealiseerd in een voormalige slaapkamer waardoor deze erg ruim van opzet is. Deze half betegelde badkamer beschikt over een ligbad, douche en dubbele wastafel.

Het separaat gelegen toilet is gerealiseerd in de voormalige kleine badkamer gelegen aan de voorzijde van de woning.
Verder is hier ook een wastafel en aansluiting voor witgoed aanwezig.

Via de slaapkamer aan de achterzijde van de woning, heeft men eveneens toegang tot de naastgelegen tuinkamer. Deze tuinkamer is ruim van opzet en kenmerkt zich door veel lichtinval.
via openslaande deuren heeft men toegang tot de (hoger gelegen) achtertuin. De achtertuin in ruim van opzet en beschikt over een terrasoverkapping. Hier geniet men van optimale privacy.


Zolder verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De slaap-/hobbykamer heeft veel lichtinval door het gebruik van een dakkapel. Deze verdieping heeft tevens een aparte ruimte waar zich de CV-ketel. bevindt (Nefit Ecomline, bouwjaar 2000, eigendom.)
Tevens kan er een wasmachine en droger aansluiting gerealiseerd worden.


Tuin:

Zowel de patio als de achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. De patio aan de voorzijde van de woning beschikt over een toegangsdeur en een kantelpoort.


Algemeen:

De woning beschikt over kunststof kozijnen voorzien van isolerend glas en deels voorzien van witte rolluiken. Het platte dak is in 2019 vervangen. Het hoofddak is geïsoleerd.
Het pand dient deels gerenoveerd te worden, maar gezien de uitstekende ligging, alsmede de ruime indeling van deze woning, biedt deze woning een uitstekende mogelijkheid tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.


Ligging:

Dit pand ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.


Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel D.


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.
 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.