Te koop
Maastricht Zwanenstraat 36

€ 219.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 219.000 k.k.
Adres
Zwanenstraat 36
6211 BN Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Aantal kamers
3
Type
Appartement
Categorie
Maisonnette
Soort
Appartement
Woonoppervlakte
93 m²
Download brochure

Omschrijving

Gezellig stadsappartement met zij-aanbouw,privé-tuin en balkon, gelegen op de begane grond en eerste verdieping, in hartje centrum van Maastricht.
Van hier uit loopt u binnen 1 minuut naar de markt, 2 minuten naar de gezellige binnenhaven "het Bassin" en 5 minuten naar het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouwenplein.


Indeling:

Begane grond:

Via de tuin, gelegen aan de Zwanenstraat, heeft men toegang naar de eigen voordeur.
Via de entree, met garderobe, heeft men toegang tot de gezellige woonkamer en keuken. De woonkamer alsmede de keuken zijn voorzien van een lichte tegelvloer. Onder de trap bevindt zich een extra trapkast.

De keuken is gerealiseerd in een zij-aanbouw en voorzien van een U opstelling met boven-/ onderkasten en lades beschikt over diverse apparatuur zoals een vaatwasser, 5 pits gas kookplaat, afzuigkap (schouw) elektrische oven, koelkast, close-in boiler en een spoelunit met een één-greeps mengkraan. Boven de keuken bevindt zich extra bergruimte.

Vanuit de woonkamer is via een glazen deur, toegang naar de gang met de meterkast, het toilet en de trapopgang. Het toilet is half betegeld en voorzien van een wit sanitair. Via de trap op het einde van de gang heeft men toegang naar de eerste verdieping.


1e woonlaag:

Vanuit de ruime overloop op de eerste verdieping heeft men toegang naar zowel de cv-ruimte, separate bergruimte, de ruime badkamer en 2 slaapkamers. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een ligbad, een separaat gelegen douche met glazen douchescherm, een 2e toilet en een stijlvol badkamermeubel.

De beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Vanuit de grote slaapkamer heeft men toegang tot het gezellige balkon.
Zowel de slaapkamers als de gang zijn voorzien van tapijt.

Op de overloop bevindt zich tevens een extra bergruimte waar tevens de CV installatie staat opgesteld. ( Agpo VRC Megastar, eigendom, bouwjaar 1-12-2009). In de separate bergruimte ruimte bevindt zich de wasmachine aansluiting.


Berging en parkeren:

Het appartement heeft tevens een privé-berging gelegen in de kelder aan de achterzijde van het complex. Bijkomend hebben de eigenaren de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de Q-park BASSIN parking. In de directe omgeving kan men parkeren met een parkeervergunning.


Algemene informatie:

Het complex is gebouwd op grond van de gemeente waardoor het recht van erfpacht ontstaat waarvoor jaarlijks een vergoeding van € 987,64 per jaar tegenover staat. Deze is fiscaal aftrekbaar.
De VVE bijdrage bedraagt  € 175,- incl.  waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, administratie en reservering groot onderhoud.


Energielabel:

Deze woning heeft een definitief energielabel D


Kenmerken:

• Centraal gelegen in het centrum van Maastricht
• Ruime woonkamer met veel lichtinval
• Keuken met diverse apparatuur
• Ruime badkamer met douche, ligbad, 2e toilet
• Gezellig balkon grenzend aan de kleine slaapkamer
• Onderhoudsvriendelijke tuin
• Zéér centraal gelegen


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.