Te koop
Maastricht Zeepziedersdreef 53

€ 224.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 224.000 k.k.
Adres
Zeepziedersdreef 53
6216 RA Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
203 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
104 m²
Download brochure

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

 

 

 

Rustig gelegen eengezinswoning met GARAGE en UITBOUW, 3 slaapkamers, badkamer met douche, ruime keuken, vaste trap naar zolderverdieping met dakkapel een ruime achtertuin. Deze woning is gelegen in de geliefde wijk Belfort en is centraal gelegen ten opzicht van scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:

Entree / hal welke voorzien is van een tegelvloer, geeft toegang tot het toilet, trapopgang en doorgang naar de woonkamer met aansluitend de keuken.
De woonkamer beschikt over een aanbouw waardoor deze extra ruim van opzet is. Verder is de woonkamer voorzien van een openhaard.
Onder de trap bevindt zich een trapkast welke bereikbaar is vanuit de woonkamer.
De keuken bevindt zich in een aanbouw en beschikt over een hoekopstelling met boven- en onderkasten. Verder beschikt deze keuken over diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koel-vriescombinatie, oven, 5 pits gaskookplaat, geïntegreerde afzuigkap en een spoelunit met een één-greeps mengkraan.
het warmwater is afkomstig van een close-in boiler (huur, bouwjaar 2012)

Vanuit de aanbouw heeft men toegang tot de naastgelegen garage met daarbij de separate ruimte waar zich de wasmachine- en drogeraansluiting bevindt.  Deze ruimte is tevens geschikt als extra bergruimte en/of provisieruimte. Verder staat tevens de CV installatie opgesteld (bouwjaar 1983, huur, maandelijks opzegbaar).

Vanuit de aanbouw is er eveneens toegang tot de achtertuin.


1e verdieping:

Via de trap in de entree/hal heeft men toegang tot de 1e verdieping.
Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee van de slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde, 1 slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Via de grote slaapkamer aan de achterzijde heeft men via 2 openslaande deuren toegang tot het dakterras.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche-/ligbadcombinatie, een wastafel en een 2de toilet. (sanibroyeur)


2e verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolderkamer heeft lichtinval door het gebruik van een dakkapel. Deze verdieping kenmerkt zich door veel opbergruimte. Op deze verdieping bevindt zich een op de overloop een geiser. (bouwjaar 1983, huur, maandelijks opzegbaar).


Tuin:

Zowel de voortuin als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin is ruim van opzet en is bereikbaar via de aanbouw en de garage. Tevens is er een achterom bereikbaar via de brandgang.
De oprit bied plaats voor het parkeren van een auto.


Garage:

De naastgelegen garage is voorzien van elektriciteit en water.


Rondom:

De gehele woning is voorzien van houten kozijnen deels voorzien van isolerend glas.  Verder beschikt de hele woning over rolluiken (deels elektrisch).
Aan de achtergevel bevindt zich een elektrische zonwering.
Het dak is na-geïsoleerd.


Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel: D


Algemeen:

De woning is in prima staat van onderhoud, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning een uitstekende mogelijkheid tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.


Kenmerken:

• Ruistig gelegen
• Woonkamer met aanbouw en openhaard
• Ruime keuken met diverse apparatuur
• 3 slaapkamers
• Ruime zolder met dakkapel
• Garage
• Omsloten achtertuin


Aansprakelijkheid:
Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.
 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.