Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Wolkammersdreef 57D

€ 169.500 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 169.500 k.k.
Adres
Wolkammersdreef 57D
6216 RM Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Aantal kamers
4
Type
Appartement
Categorie
Portiekflat
Soort
Appartement
Woonoppervlakte
80 m²
Download brochure

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

 

 

Uniek in z’n soort!
Op goede locatie gelegen appartement met o.a. een ruime woonkamer, open keuken met eiland, 3 ruime slaapkamers, 2 balkons en een privéberging.
Dit appartement ligt op loopafstand van winkelcentrum Brusselse Poort en fietsafstand van het bruisende centrum van Maastricht.Indeling:


Begane grond:

Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie (video), trappenhuis en ruime privé-berging.


4e woonlaag:

Ruime hal met garderobe, welke toegang geeft tot de verschillende ruimtes van dit appartement.
De woonkamer is momenteel voorzien van een scheidingswand waardoor er een extra slaapkamer is ontstaan. Deze scheidingswand is op eenvoudige wijze te verwijderen waardoor er een ruime doorzonwoonkamer ontstaat.
De muren zijn afgewerkt met glad stucwerk. Vanuit de woonkamer heeft men toegang naar de open keuken.

De moderne witte hoogglans keuken is voorzien van diverse kasten en een eiland.  Het geheel is afgewerkt met een granieten werkblad. Verder is de keuken uitgerust met alle apparatuur zoals een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat (incl. wokbrander) , combi-oven, koelkast, vrieskast, spoelunit en een RVS wasemkap.

Vanuit de ruime keuken heeft men toegang tot het balkon aan de voorzijde en de separate bijkeuken waar zich de wasmachine- en drogeraansluiting bevindt. Deze ruimte is tevens geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte. Hier staat tevens een keukengeiser opgesteld. (gehuurd via Volta Limburg € 10,94 per maand)

De 2 overige slaapkamers zijn eveneens rustig gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Een slaapkamer is voorzien van tapijt, de overige ruimtes zijn voorzien van een Laminaatvloer. Vanuit één van deze slaapkamers is er toegang naar het 2e balkon gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Hier geniet u van een rustige en groene omgeving.

Het toilet is half betegeld en voorzien van wit sanitair. De badkamer is neutraal betegeld en is voorzien van een  douche een wastafel.


Berging:

Bij het appartement hoort een ruime privé berging voor het stallen van fietsen, scooters etc.


Omgeving:

Het appartement is gelegen in een rustige staat in de geliefde woonwijk Belfort en bevindt zich op loopafstand van Winkelcentrum Belfort en Winkelcentrum Brusselsepoort. Bushalte bevindt zich eveneens op loopafstand. (directe busverbinding naar Centrum Maastricht, Centraal Station, MUMC+ Maastricht). Het centrum bevindt zich op 7 minuten fietsen.

 

Algemeen:

Het gehele appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding:
Het appartement is per direct beschikbaar. Inboedel is eventueel ter overname.


Vereniging van Eigenaren:

VVE bijdrage bedraagt slechts € 190,13 p/mnd incl. stookkosten, waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud.
Het saldo van de VVE is positief.


Energielabel:

De woning heeft een VOORLOPIG energielabel E


Kenmerken:

• Centraal gelegen ten opzichte van winkelcentrum Belfort, Brusselsepoort en Centrum Maastricht
• Woonkamer met laminaatvloer
• 3 slaapkamers
• Open keuken voorzien van alle apparatuur
• Vrij uitzicht & veel lichtinval en privacy
• Ruime parkeergelegenheid (gratis)
• Gelegen in een zeer rustige straatAansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd
 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.