Te koop
Maastricht Walburg 35

€ 239.900 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 239.900 k.k.
Adres
Walburg 35
6225 CN Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
237 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
2-onder-1-kapwoning
Woonoppervlakte
115 m²
Download brochure

Omschrijving

Keurig onderhouden twee-onder-één-kap woning met garage, doorzonwoonkamer, gesloten keuken met diverse apparatuur, 3 ruime slaapkamers,  badkamer met douche, zolderkamer met dakkapel en een fraai aangelegde tuin. Deze woning is rustig gelegen in de geliefde woonwijk Amby.


Indeling:

Begane grond:

Ruime entree/ hal met garderobe, trapopgang, trapkast, meterkast en half betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime doorzon woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. Via een deur in de achterpui, heeft men toegang naar de achtertuin.

De gesloten keuken is bereikbaar vanuit de gang, alsmede de woonkamer. Deze keuken beschikt over een eenvoudige doch functionele keukenopstelling is voorzien van boven- en onderkasten. Verder beschikt deze keuken over diverse apparatuur zoals een koelkast,  gaskookplaat ( 4 pits + wok), oven, geïntegreerde afzuigkap en een spoelunit. Vanuit de keuken is er eveneens via een deur, toegang naar de omsloten aangelegde achtertuin.
In de trapkast in de gang staat de warmwaterboiler opgesteld ( Daalderop huur via volta Limburg. Bouwjaar 2004)

 

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en één slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Twee slaapkamers beschikken over muurkasten.
De gemoderniseerde badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche, toilet en een wastafel.


Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolderkamer heeft lichtinval door het gebruik van een dakkapel. Deze verdieping kenmerkt zich door veel opbergruimte. Op deze verdieping bevindt zich een aparte ruimte waar de C.V.-installatie staat opgesteld (Intergas HRC, gehuurd bouwjaar 2017).

 

Tuin /Garage:

De naastgelegen garage is bereikbaar via een elektrische poort alsmede via een toegangsdeur vanuit de achtertuin. Verder is de garage voorzien van een wasmachine en droger aansluiting.
De oprit biedt plaats voor het parkeren van een auto.
De voortuin en achtertuin zijn fraai aangelegd. De achtertuin is gelegen op het zuiden waardoor met optimaal kan genieten van de zon.


Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud en  geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerend HR++ glas.

 

Energielabel:

Deze woning beschikt over een definitief energielabel: D


Bijzonderheden:

• Rustig gelegen
• Ruime woonkamer met veel lichtinval
• Gesloten Keuken
• Badkamer met douche, wastafel en toilet
• 3 ruime slaapkamers
• Royale zolderverdieping met dakkapel en vaste trap
• Garage met elektrische poort


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.