Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Vuurdoorn 16

€ 425.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 425.000 k.k.
Adres
Vuurdoorn 16
6226 WS Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
390 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Bungalow
Soort
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte
135 m²
Download brochure

Omschrijving

Verrassend ruime patiobungalow met garage gelegen in de geliefde woonwijk Scharn, onder andere bekend van het “Keerderstraatje”. Deze royale bungalow beschikt onder andere over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers op de begane grond, aangebouwde garage en een geheel omsloten patiotuin.

In de directe nabijheid van de bungalow zijn een natuur- en wandelgebied, openbaar vervoer, het gezondheidscentrum, alsmede het winkelcentrum “De Leim” gelegen.


Indeling:

Begane grond:Entree met meterkast en geheel betegelde toiletruimte, heeft men toegang tot woonkamer en de open keuken.
De woonkamer is voorzien van een praktische tegelvloer welke doorloopt naar de keuken en entree. In de zitkamer geniet men van de sfeervolle open haard en het tuincontact via de grote schuifpui in de achtergevel.

De open keuken is voorzien van een eenvoudige doch functionele keukenopstelling met diverse boven- en onderkasten. Deze keuken is uitgerust met diverse apparatuur zoals een 4 pits gaskookplaat, koelkast, elektrische oven, een spoelunit met een één-greeps mengkraan.


Via een tussenportaal is er toegang naar de bijkeuken, drie ruime slaapkamers, de badkamer en het tweede toilet.
Door de aanwezigheid van een grote lichtkoepel in het dak, heeft men veel lichtinval in het tussenportaal.

De bijkeuken annex wasruimte is voorzien van een plavuizenvloer. Tevens bevindt zich in de bijkeuken de witgoedaansluitingen alsmede het CV toestel (Remeha Calenta huur,  bouwjaar 2016)

De toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer loopt via het tussenportaal. Alle slaapkamers zijn aan de patiotuin gelegen, waarvan de grootste toegang biedt naar de patiotuin.

De badkamer is geheel betegeld en is  voorzien van een ligbad, douche en een vaste wastafel. De toiletruimte is separaat gelegen en is eveneens geheel betegeld.

Deze speels ingedeelde en goed onderhouden patiobungalow is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.


Entresol:

Vanuit de leefkeuken is middels een vaste trap de entresol (ca. 6.00 m x 2.25 m) bereikbaar.
De entresol kan voor diverse doeleinden worden gebruikt onder andere werk-/ studie ruimte, kantoor, bibliotheek, televisieruimte of als speelkamer.


Tuin en Terras:

Via de woonkamer alsmede de master bedroom is de patiotuin bereikbaar. De patiotuin beschikt over een overdekt terras en een open haard welke op het zelfde kanaal als die van de woonkamer aangesloten is. Deze open haard kan eenvoudig gebruikt worden als barbecue.


Garage:

Als laatste is de garage (ca. 6.45 m x 2.92 m) zowel via de oprit als de patiotuin bereikbaar. 
De ruime garage is gelegen naast de woning en is voorzien van een tegelvloer en een elektrische garagepoort. De oprit biedt plaats voor een auto.Tuin:

De omliggende tuin is fraai aangelegd.
Het privé gedeelte, dat toegankelijk is via de schuifpui vanuit de woonkamer en slaapkamer,  is omsloten zodat men hier optimaal kan genieten van de privacy.


Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel: C


Algemeen:

De woning beschikt over hardhouten kozijnen voorzien van isolerend glas.
Verder is de woning in prima staat van onderhoud, maar gezien een groot deel van de inrichting gedateerd is, biedt deze woning een uitstekende mogelijkheid tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.

 


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.