Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Voldersdreef 24

€ 209.900 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 209.900 k.k.
Adres
Voldersdreef 24
6216 TE Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
117 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Tussenwoning
Woonoppervlakte
94 m²
Download brochure

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

 

 

Goed onderhouden eengezinswoning met uitbouw, gelegen in de geliefde wijk Belfort.

Indeling:

Begane grond:

Entree met trapopgang, toiletruimte, doorgang naar de woonkamer en keuken.
De doorzonwoonkamer beschikt over royale uitbouw aan de achterzijde. De vloer is afgewerkt met een practische laminaatvloer.
Via de deur in de uitbouw heeft men toegang naar het terras en de omsloten achtertuin.

De keuken beschikt over een keukenopstelling met diverse boven en onderkasten met diverse apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, 4 zone inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap, combimagnetron en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan. De vloer is afgewerkt met een antracietkeurige plavuizen vloer.
Tevens bevindt zich onder de trap een trapkast met garderobe en meterkast.
 

Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, een wasruimte en een badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de zolderverdieping.
De twee slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van een moderne en praktische laminaatvloer.

Een voormalige 3e slaapkamer doet momenteel dienst als wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger.
De geheel betegelde badkamer is voorzien een douche-/ligbadcombinatie met glazen spatscherm, een badkamermeubel en een designradiator. Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots.


Tweede verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap (spil-/wenteltrap). De zolderkamer is momenteel in gebruik als extra slaap-/hobbykamer en heeft lichtinval door de aanwezigheid van een groot dakkapel. Het dak is na geïsoleerd. Deze verdieping heeft tevens een 2 aparte bergruimtes alwaar zich de HR combiketel (Nefit Ecomline HR bouwjaar 2006, Huur via Volta Limburg € 15,53 per maand) bevindt.


Tuin:

De voortuin is fraai aangelegd.
De omsloten achtertuin beschikt over een berging welke voorzien is van elektriciteit. De achtertuin is bereikbaar via een achterom.


Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. Verder beschikt de gehele woning over rolluiken.


Ligging:

Deze instapklare woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving en zeer gunstig t.o.v. het openbaar vervoer, winkels en scholen. (loopafstand)


Energielabel:

Deze woning beschikt over een DEFINITIEF energielabel: C


Bijzonderheden:

• Goed onderhouden en instapklaar
• Keukenopstelling met diverse apparatuur
• 2 slaapkamers op 1e verdieping
• Badkamer met douche-ligbadcombinatie & badkamermeubel
• 3e kamer op zolderverdieping
• Zonnige achtertuin gelegen met veel privacy


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.