Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Via Regia 188F

€ 139.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 139.000 k.k.
Adres
Via Regia 188F
6217 RA Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Aantal kamers
2
Garage
Ja
Type
Appartement
Categorie
Portiekflat
Soort
Appartement
Woonoppervlakte
51 m²
Download brochure

Omschrijving

Appartement met balkon gelegen op de 5e etage van het appartementencomplex Sterflat, op wandelafstand van het winkelcentrum `De Brusselse Poort` en op fietsafstand van het stadscentrum. Het appartement beschikt tevens over een overdekte privé-parkeerplaats in de parkeergarage.

Indeling:

Parkeerplaats:


Privé-parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage te bereiken middels automatisch bedienbare poort.
Begane grond:
Ruime, goed onderhouden entree met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de hal heeft men toegang tot de liften en de gemeenschappelijke fietsen- en scooterberging.


5e verdieping (LIFT):

Entree welke toegang geeft naar woonkamer en de half betegelde toiletruimte voorzien van wit sanitair.
De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval. Deze woonkamer beschikt over airconditioning. Vanuit deze woonkamer heeft men toegang tot de open keuken.
Deze keuken is voorzien van een witte keukenopstelling met onder en bovenkasten en beschik over diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koeskast, vriezer, 4 pits gaskookplaat, elektrische oven, magnetron, een spoelunit met één-greepsmengkraan.
Vanuit de keuken is er toegang tot een klein balkon.

Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer. Deze slaapkamer geeft toegang tot het grote balkon gelegen aan de zuidzijde.
Zowel de woonkamer als de keuken zijn, net als hal en slaapkamer, voorzien van een  moderne laminaatvloer.
De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche een badkamermeubel en een wasmachine aansluiting.

Het gehele appartement is voorzien van isolerend glas. Verder beschikken alle ramen over rolluiken.

De parkeerplaats in de parkeergarage is in de prijs inbegrepen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een nog extra parkeerplaats in de parkeergarage te kopen.

Ligging:

Het appartement is gelegen aan de oostzijde van Maastricht. De bereikbaarheid met eigen vervoer alsmede het openbaar is uitstekend. Met name de nieuwe Noorderbrug is de aansluiting op de ringweg naar de snelweg zeer goed bereikbaar.
Verder is het winkelcentrum Brusselse Poort gelegen op loopafstand.

Vereniging van eigenaren:
De VvE bijdrage bedraagt € 210,- per maand incl. stookkosten, waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, onderhoud liften, huismeester, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.

Kenmerken:
• Keurig appartement met 1 slaapkamer
• Privé-parkeerplaats in afgesloten parteergarage
• Open keuken met moderne witte keukenopstelling
• Fantastisch uitzicht vanaf het balkon
• Ruime slaapkamer
• Net appartementencomplex met huismeester
• Huren is duurder


Energielabel:
De woning heeft een definitief energielabel E

 

Aansprakelijkheid:
Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.