Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Strodekkersdreef 15

€ 349.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 349.000 k.k.
Adres
Strodekkersdreef 15
6216 ST Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
292 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
173 m²
Download brochure

Omschrijving

Uniek in z’n soort!

Royaal uitgebouwd en luxe afgewerkte eengezinswoning met berging in voormalige garage en ruime tuin. Deze rustig gelegen half vrijstaande woning kenmerkt zich o.a. door een  royale woonkamer en openslaande deuren naar de tuin, luxe leef keuken met kookeiland, aparte eetkamer, ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, ruime zolderkamer met dakramen, een praktische bijkeuken en berging in de voormalige garage.

Indeling


Begane grond:

Via de entree welke voorzien is van een prachtige pvc vloer, heeft men toegang tot de woonkamer,  het toilet en de trapkast met meterkast. Bij de voordeur is voldoende ruimte voor de garderobe.
Het toilet is betegeld en voorzien van een wandcloset.

Via een toegangsdeur is een doorgang naar de leefkeuken, de eetkamer en de royale woonkamer die net als de keuken en de eetkamer voorzien is van een neutrale en moderne pvc-vloer. Deze ruime woonkamer beschikt over een royale aanbouw aan de achterzijde en een aanbouw aan de zijkant van de woning. Via 2 openslaande deuren de schuifpui is doorgang naar het terras.

De woonkamer staat in open verbinding met de moderne en luxe keuken met kookeiland en kastenwand.  Deze designkeuken heeft een luxe keukenopstelling waar niet alleen hoogstaande kwaliteit centraal staat, maar kenmerkt zich tevens door de vele opbergmogelijkheden. Uiteraard mag alle kwaliteitsvolle apparatuur niet ontbreken zoals geïntegreerde vaatwasser, combi-steamer, inductiekookplaat, combi-oven, geïntegreerde koffiemachine, koelkast, spoelunit met moderne mengkraan en een afzuigkap welke geïntegreerd is in het verlaagd plafond.

Aangrenzend aan de keuken is de eetkamer gerealiseerd in de uitbouw. In deze ruimte geniet men van optimaal lichtinval van zowel de grote ramen aan de voorzijde van de woning alsmede een enorme lichtstraat.

Vanuit de eetkamer is er een verbinding naar de naastgelegen garage welke momenteel dienst doet als extra bergruimte.
Aan de achterzijde van de woning, aangrenzend aan de keuken is een praktische bijkeuken gerealiseerd. Hier is tevens de wasmachine en drogeraansluiting.


Eerste etage:

Op deze etage bevinden zich 3 ruime slaapkamers. Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn eveneens voorzien van een moderne pvc-vloer.

De badkamer is ruim van opzet is beschikt over een douche-/ligbad combinatie,  een wastafel en een  2e toilet. Verder is de badkamer afgewerkt met moderne en neutrale tegels.


Tweede etage:

Via de vaste trap komt men op de royale zolderverdieping. Door de aanwezigheid van veel lichtinval d.m.v. 2 grote Velux dakramen, doet deze momenteel dienst als extra slaapkamer. Op deze verdieping bevinden zich tevens 2 extra bergruimte.
In een van deze ruimtes staat de CV ketel (2015, HR eigendom) opgesteld.


Achtertuin:

Vanuit de keuken is toegang naar de ruime achtertuin. Deze achtertuin is via een achterom als woonkamer bereikbaar.


Garage:

De naastgelegen garage wordt momenteel gebruikt als bergruimte waarbij men een tussenwand heeft geplaatst. Deze kan eventueel verwijderd worden zodat deze gebruikt kan worden voor het plaatsen van een auto. Deze berging is voorzien van elektriciteit.


Energielabel:

Deze woning heeft een VOORLOPIG energielabel C


Kenmerken:

• Royale uitbouw (2X)
• Sfeervolle woonkamer openslaande deuren naar het terras
• Moderne designkeuken met kookeiland en kastenwand
• Ruime slaapkamers
• Badkamer met douche-/ ligbadcombinatie
• Afgewerkte zolderkamer met 2 dakramen


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.