Te koop
Maastricht Sadatdomein 31D

€ 625.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 625.000 k.k.
Adres
Sadatdomein 31D
6229 HC Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Aantal kamers
4
Garage
Ja
Type
Appartement
Categorie
Portiekflat
Soort
Appartement
Woonoppervlakte
180 m²
Download brochure

Omschrijving

‘A home with a view…’

Royaal appartement (200m²) met magnifiek uitzicht over de Maas & Sint Pietersberg, gelegen op de vierde verdieping van appartementencomplex “Sadatdomein”. Het appartement beschikt over o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, ruim balkon met fantastisch uitzicht, en een garagebox in de afgesloten parkeergarage.


Indeling:

Begane grond:


Keurig verzorgde gezamenlijke entree met brievenbussen, bellentableau, video-intercominstallatie, lift en trappenhuis. Tevens heeft men hier toegang tot de afgesloten parkeergarage met ruime garagebox (L 6,98m x B 4,20m) voorzien van elektriciteit en een garagepoort.


4e verdieping (Lift):

Ruime gemeenschappelijke overloop met lift, brandtrap, meterkast en toegang naar het appartement.


Appartement:

Entree met garderobe nis en geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Vanuit de ruime entree heeft men toegang tot verschillende ruimtes van het appartement waaronder toegang naar royale woonkamer en de eetkamer. Deze ruime living kenmerkt zich door veel lichtinval en beschikt over een praktische laminaatvloer. Via 2 openslaande deuren heeft men toegang tot het ruime terras. Hier geniet men van een adembenemend uitzicht over de omgeving.
Naast de woon-/eetkamer is de keuken gelegen. Deze keuken beschikt over een U-vormige opstelling met boven en onderkasten en is voorzien van diverse apparatuur zoals een koelkast, oven, elektrische koopplaat, geïntegreerde afzuigkap en een dubbele spoelunit met 1-greeps mengkraan. Het geheel is afgewerkt met een granieten werkblad. De vloer is voorzien van een lichte tegelvloer.
Vanuit de keuken heeft men toegang tot de separate bijkeuken/ berging geschikt voor extra bergruimte en/of provisieruimte.

Via een gang heeft men toegang tot de 3 slaapkamers, 2 badkamers, een tweede toilet, wasruimte en de CV-ruimte. In de CV ruimte staat een Cv-ketel opgesteld (Agpo Econforte HR eigendom 1998) en een Warmte - Terug - Win Systeem (= een toestel voor de interne luchtverversing dat gebruik maakt van een warmtewisselaar). Een 2e toiletruimte is eveneens geheel betegeld en voorzien van een hangcloset en een fonteintje. De separate wasruimte beschikt over een wasmachine- en drogeraansluiting. Tevens is hier een waterpunt.
De naastgelegen badkamer is eveneens geheel betegeld en voorzien van een wastafel. Hier bestaat de mogelijkheid voor het realiseren van een extra douche. Een tweede badkamer is bereikbaar via de masterbedroom. Deze badkamer is ruim van opzet en beschikt over een ligbad, een separate douche en dubbele wastafel.Balkon:
Het balkon is gelegen op het westen waardoor men geniet van de middag- en avond zon.
Het balkon beschikt over verlichting en een zonnescherm. Verder heeft men voldoende ruimte voor het plaatsen van stoelen, tafel en bloempotten.
Vanaf het balkon heeft men een fantastisch uitzicht over de omgeving zoals de Maas, de Sint Pietersberg en natuurlijk het natuurgebied “de Kleine Weerd”


Buitenterrein:

Aan de voorzijde van het appartementencomplex is er voldoende parkeergelegenheid (gratis). Tevens beschikt het appartementencomplex over privé parkeerplaatsen bestemd voor bewoners en bezoekers.


Omgeving:

Het appartementencomplex is gelegen aan de oostzijde van de Maas nabij het natuurgebied “De Kleine Weerd”, de jachthavens en Kasteel Hooge Weerd. In de directe omgeving (loopafstand) bevindt zich het winkelcentrum ”De Beente”.  Ook voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie zijn hier ruimschoots op geringe afstand aanwezig.
De bereikbaarheid van de autosnelweg richting Sittard/Eindhoven, Heerlen/Aken en Luik is uitstekend, evenals de nabijgelegen openbaar vervoer voorzieningen (bushalte naar centrum, ziekenhuis Maastricht UMC+, station etc.nagenoeg voor de deur). De historische binnenstad van Maastricht ligt op 7 minuten fietsafstand.


Energielabel:

Deze woning heeft een VOORLOPIG energielabel C.


Vereniging van eigenaren:

De bijdrage van de VvE bedraagt € 190,- per maand (appartement & garagebox) en is incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.Algemeen:
Het appartementencomplex is in 1998 gebouwd en voldoet aan de hedendaagse isolatienormen. Het gehele appartement is optimaal geïsoleerd, in alle vertrekken voorzien van luchtverversing via warmtewisselaar en volledig voorzien van aluminium kozijnen met isolerend HR++glas.

 

Kenmerken:

• Royaal appartement met lift
• Fenomenaal uitzicht vanuit woonkamer/balkon
• Keuken voorzien van diverse apparatuur met aansluitend separate bergruimte
• 3 ruime slaapkamers
• 1x badkamer met wastafel en mogelijke realisatie van extra douche
• 1x ruime badkamer met ligbad, separate douche en dubbele wastafel
• 2x toilet
• Aparte wasruimte met wastafel, wasmachine- en droger aansluiting
• Ruim balkon op het westen met verlichting en zonnescherm
• Garagebox met elektriciteit
• Representatieve gemeenschappelijke entree/hal/trappenhuis/liftAansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.
 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.