Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Röntgenstraat 29B

€ 325.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 325.000 k.k.
Adres
Röntgenstraat 29B
6216 EP Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Aantal kamers
3
Garage
Ja
Type
Appartement
Categorie
Galerijflat
Soort
Appartement
Woonoppervlakte
107 m²
Download brochure

Omschrijving

Ruim en keurig onderhouden appartement met privégarage, balkon en lift gelegen in appartementencomplex “Residence Annadreve”. het appartement is gelegen nabij alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkelcentrum de Brusselse Poort & winkelcentrum Belfort.

Indeling:
 

Begane grond:

Entree:


Keurig verzorgde entree met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de hal heeft men toegang tot de lift, trappenhuis, en de privéparkeergarage in het souterrain behorende bij het appartement.


eerste verdieping:

Via de galerij met half gesloten glazen gevel, heeft men toegang naar het appartement.
De royale entree geeft toegang  tot verschillende ruimtes van de woning waaronder de woonkamer met open keuken, de beide slaapkamers, het separaat gelegen toilet, de badkamer, 2x berging incl. wasruimte.

De woonkamer is ruim van opzet en gelegen aan de achterzijde van het appartementencomplex. Door de aanwezigheid van grote ramen van vloer tot aan het plafond, heeft men veel lichtinval.
De vloer is afgewerkt met een praktische parketvloer. De aangrenzende halfopen keuken beschikt over een rechte keukenopstelling voorzien van diverse apparatuur zoals een koel-/vriescombinatie, een keramische kookpaat ( 4 zones), een geïntegreerde afzuigkap en een spoelunit met een één-greeps mengkraan.

Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het balkon/loggia.

De ouderslaapkamer is gelegen naast de woonkamer en is eveneens ruim van opzet. Deze staat momenteel in een open verbinding met de woonkamer. Deze open verbinding is op eenvoudige wijze te sluiten, waardoor men een gesloten kamer heeft.
De andere slaapkamer is gelegen aan de galerijzijde.

het toilet is geheel betegeld en voorzien van een hangcloset en fonteintje.
De badkamer is eveneens geheel betegeld en voorzien van een douche, een ligbad en een wastafel.

Het appartement is voorzien van een eigen CV installatie (eigendom, bouwjaar 2017)


Garage:

In de afgesloten parkeergarage in het souterrain bevindt zich een ruime privé garagebox (L 6,67m x B 2,82m) voorzien van een kantelpoort.


Energielabel:

De woning heeft een definitief energielabel B.


Bijzonderheden:

• Lift
• Woonkamer met veel lichtinval
• 2 slaapkamers
• Badkamer met douche, ligbad en wastafel
• Separate parkeergarage in het souterrain
• Optimaal geïsoleerd
• Gelegen op loopafstand van winkels, openbaar vervoer etc.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.