Te koop
Maastricht Rijksweg 27

€ 275.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 275.000 k.k.
Adres
Rijksweg 27
6228 XX Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
305 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
140 m²
Download brochure

Omschrijving

Goed onderhouden hoekwoning met royale aanbouw en garage voorzien van o.a. een slaapkamer / multifunctionele ruimte op de begane grond, ruime slaapkamers, luxe badkamer, vaste trap naar ruime zolder, kelder met stahoogte en omsloten ruime achtertuin met veel privacy.
De ligging is uitstekend t.o.v. uitvalswegen A2 & A79, universiteit, Maastricht UMC+, scholen en winkels.


Indeling:

Begane grond:

Via de ruime entree /hal, welke voorzien is van een praktische antracietkleurige tegelvloer, heeft men toegang naar de kelder, trapopgang, de woonkamer en de keuken met aansluitend het toilet, een badkamer en een multifunctionele ruimte.

De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval door de grote ramen aan de voor – en achterzijde van de woning. De vloer van de woonkamer beschikt over een moderne laminaatvloer. De woonkamer is voorzien van airconditioning.

De gesloten keuken bevindt zich in de aanbouw aan de achterzijde van de woning. Deze keuken  beschikt over een eenvoudige witte keukenopstelling en is voorzien van een 4 pits gaskookplaat een afzuigkap en een spoelunit. Via een openslaande deur is er toegang naar de achtertuin.

Het toilet is half betegeld en beschikt over wit sanitair.
Op deze begane grond bevindt zich een extra badkamer welke voorzien is van een douche en een badkamermeubel. 
Aansluitend aan deze badkamer bevindt zicht een ruimte slaap-/hobby-/werkkamer waardoor de woning geschikt wordt voor bijvoorbeeld klein beroep aan huis of een levensloopbestendige woning. 


1e verdieping:

Overloop met toegang tot de royale slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer is royaal van opzet en kan op eenvoudige wijze worden teruggebracht naar 2 slaapkamers. Ook deze slaapkamer is voorzien van een airconditioningunit.
De luxe badkamer is in 2017 gerealiseerd en beschikt over een apart ligbad, een inloopdouche, een hangtoilet en een stijlvol badkamermeubel voorzien van dubbele wastafel.


2e verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De slaap-/hobbykamer heeft veel lichtinval door het gebruik van groot dakraam. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer. Deze verdieping heeft veel opbergruimte en een separaat gelegen ruimte waar de c.v.-installatie (Remeha Avanta, eigendom, bouwjaar onbekend)  staat opgesteld.
Het dak is in 2009 vervangen en voorzien van Unidekplaten.


Kelder:

De woning is gedeeltelijk onderkelderd  (stahoogte) waardoor men extra bergruimte heeft. In deze kelder is er een mogelijkheid om een extra wasmachine-/en droger aansluiting te realiseren.


Sauna:

Achter de woning bevindt zich nog een extra saunaruimte.
 

Garage:

De naastgelegen garage is bereikbaar via 2 openslaande poorten via een toegangsdeur vanuit de achtertuin. Verder is de garage voorzien van elektra.


Tuin:

De achtertuin is ruim van opzet en is  fraai aangelegd. Hier geniet men van optimale privacy.


Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud en  geheel voorzien van houten kozijnen met isolerend HR & HR++ glas. Op het dak zijn in totaal 18 zonnepanelen geplaatst. (eigendom geplaatst in 2019). De airconditioningunits zijn in 2019 geplaatst.
Verder is de begane grond voorzien van een extra CV toestel Remeha Quina eigendom bouwjaar 2011).
Het plat dak is in 2013 vervangen. Het dak van de hoofdbouw is in 2009 vervangen.

 

Energielabel:

Deze woning beschikt over een verouderd energielabel: E


Bijzonderheden:

• Centraal gelegen
• Garage
• Royale aanbouw
• multifunctionele ruimte  en badkamer op begagegrond
• Luxe badkamer
• Royale zolderverdieping met dakraam en vaste trap
• Ruime tuin met veel privacy
• 18 zonnepanelenAansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

 

 


 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.