Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Rijkhovenstraat 25

€ 369.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 369.000 k.k.
Adres
Rijkhovenstraat 25
6215 JS Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
334 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
151 m²
Download brochure

Omschrijving

Rustig gelegen riante hoekwoning met garage, 5 (!) slaapkamers, keuken met diverse apparatuur, badkamer met douche en dubbele wastafels en een fraai aangelegde tuin. Deze stadswoning is gelegen in de geliefde wijk Hazendans.


Indeling:


Begane grond:

Entree/ hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte voorzien van een hangcloset en een fonteintje, en doorgang naar de woonkamer en aansluitend de keuken. Door de aanwezigheid van een groot raam in deze entree, heeft men heel veel lichtinval.

De doorzon woonkamer is erg ruim van opzet. De vloer is afgewerkt met een sfeervolle parketvloer. Via de openslaande deuren heeft men optimaal tuincontact.
Via de woonkamer heeft men toegang tot de gesloten keuken.

Deze keuken beschikt over een rechte keukenopstelling met diverse boven- en onderkasten en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, elektrische oven, inductie kookplaat (4 zones), RVS afzuigkap, close-in boiler en een spoelunit met een èèngreeps mengkraan. Het geheel is afgewerkt met een granieten werkblad. Vanuit deze keuken heeft men eveneens zicht op de achtertuin.

Aansluitend aan deze keuken bevindt zich een praktische bijkeuken welke uitermate geschikt is voor extra bergruimte en/of provisieruimte. Hier is tevens een aansluiting voor de wasmachine en droger.


Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. 2 slaapkamers zijn voorzien van laminaat, èèn slaapkamer is voorzien van parketvloer.

De gemoderniseerde badkamer is geheel betegeld en beschikt over een inloopdouche en 2 wastafels met in totaal 4 mengkranen.
Tevens bevindt zich op deze verdieping een separaat gelegen toiletruimte met hangcloset.


Tweede verdieping:

Overloop met toegang tot 2 slaap-/hobbykamers en een ruimte waar de HR combiketel (Agpo HR, eigendom, bouwjaar 2000) staat opgesteld. Verder bestaat hier ook een mogelijkheid om  een wasmachine- en droger te plaatsen. 
De 2 slaapkamers op deze verdieping zijn ruim van opzet en beschikken eveneens over een parketvloer.


Tuin:

Vanuit de bijkeuken alsmede via de openslaande deuren in de woonkamer is er toegang naar de omsloten achtertuin. De achtertuin is fraai aangelegd en is gelegen op het noord/westen, waardoor men in de middag en avond geniet van de zon.

Garage:


De separaat gelegen garage beschikt over een kantelpoort. Verder is de garage voorzien van elektriciteit. Voor de garage bevindt zich een oprit voor het parkeren van een auto.

 

Algemeen:

De gehele woning beschikt over hardhouten kozijnen voorzien van isolerend glas. Verder beschikt de woning over dak-,vloer en spouwmuurisolatie.


Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel B


Bijzonderheden:

• Royale woning met 5 volwaardige slaapkamers
• Rustige ligging in een kindvriendelijke omgeving
• Ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin
• Keuken voorzien van diverse apparatuur
• Badkamer met inloop en 2x dubbele wastafel
• Garage
• Fraai aangelegde tuin


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.