Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Planetenhof 76

€ 279.900 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 279.900 k.k.
Adres
Planetenhof 76
6215 TW Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
306 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
2-onder-1-kapwoning
Woonoppervlakte
157 m²
Download brochure

Omschrijving

Royale twee-onder-één-kap woning met UITBOUW en GARAGE, half open keuken met diverse apparatuur, badkamer met ligbad en 2e toilet, ruime slaapkamers,  afgewerkte  slaap-/ hobbykamer op de tweede verdieping en een fraai aangelegde tuin gelegen op het westen.


Indeling:

Begane grond:


Ruime hal met garderobe,  trapopgang, berg-/ meterkast, betegeld toilet, en doorgang tot de ruime L-vormige woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. De woonkamer kenmerkt zich door een  ruime uitbouw en beschikt over een kwaliteitsvolle marmeren (Laperto) plavuizen vloer. De woonkamer heeft veel lichtinval mede door de aanwezigheid van een ruime lichtkoepel in de uitbouw. Door de aanwezigheid van een schuifpui, is er optimaal tuincontact.

In de woonkamer is er een voorbereiding voor een open haard aanwezig.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de semi- open keuken. Deze keuken is voorzien van boven en onderkasten en beschikt over diverse apparatuur zoals een vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, koelkast, oven, spoelunit en een RVS wasemkap. Het geheel is afgewerkt met een granieten werkblad. Vanuit de keuken is er eveneens toegang naar de fraai aangelegde achtertuin.


Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping.  Een slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, twee slaapkamer zijn gelegen aan de voorzijde. alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.  De grote slaapkamer aan de voorzijde, beschikt over een extra wastafel.

De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche-/ligbadcombinatie, een wastafel en een 2e toilet.


Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De slaap-/hobbykamer heeft veel lichtinval door het gebruik van twee grote dakramen. Deze verdieping kenmerkt zich door veel opbergruimte. Op deze verdieping bevindt zich tevens een aparte ruimte waar de C.V.-installatie staat opgesteld (Nefit Topline Aquapower, Eigendom bouwjaar 2008). Het dak is geïsoleerd.


Garage:

De naastgelegen garage is bereikbaar via een kantelpoort alsmede een toegangsdeur naar de achtertuin.
De oprit biedt plaats voor 2 auto’s en is voorzien van een carport.


Tuin:

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin is fraai aangelegd en beschikt over een tuinhuisje voor extra bergruimte. Het tuinhuisje beschikt over elektra. Deze achtertuin is eveneens bereikbaar via een achterom. Door de ligging op het westen, geniet u hier optimaal van de middag en de avond zon.
De begane grond is voorzien van houten kozijnen, de eerste verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas. De 3-delige schuifpui in de uitbouw is uitgevoerd in aluminium.


Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel: C

Kenmerken:


• Royale twee-onder-één-kap woning
• Ruime uitbouw met schuifpui voor optimaal tuincontact
• L- vormige woonkamer voorzien van marmeren plavuizen vloer & voorbereiding voor openhaard
• Semi open keuken voorzien van diverse apparatuur
• Badkamer met douche-ligbadcombinatie en 2e toilet
• 3 ruime slaapkamers
• Zolderverdieping met hobby- /slaapkamer en veel bergruimte
• Fraai aangelegde tuin met veel privacy gelegen op het westen
• Garage en oprit met carport

 

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Aansprakelijkheid:
Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.
 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.