Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Planetenhof 53

€ 224.900 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 224.900 k.k.
Adres
Planetenhof 53
6215 TT Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
124 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Tussenwoning
Woonoppervlakte
128 m²
Download brochure

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning, worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

 

 

Ruime ééngezinswoning met halfopen keuken, drie slaapkamers, moderne badkamer, vierde slaapkamer op de zolderverdieping met ruime dakkapel en een onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin.

Indeling:

Begane grond:

Ruime hal met trapopgang, meterkast, trapkast en een geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime woonkamer, met aangrenzend de halfopen keuken.
De woonkamer heeft optimaal tuincontact door de aanwezigheid van een schuifpui.
De keuken heeft een hoek-opstelling en is voorzien van diverse apparatuur zoals een gaskookplaat,  koelkast, spoelunit met een ééngreeps mengkraan en een RVS afzuigkap. Vanuit de keuken is er eveneens toegang naar de achtertuin.

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers, separaat gelegen toiletruimte en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
De moderne badkamer (2019) is geheel betegeld en is voorzien van een inloopdouche, een badkamermeubel en een designradiator.

Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De slaapkamer heeft veel lichtinval door het gebruik van royaal dakkapel. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer. Deze verdieping heeft veel opbergruimte en een separaat gelegen ruimte waar de c.v.-installatie (AWB huur , bouwjaar 2016) staat opgesteld.
Deze ruimte beschikt tevens over een aansluiting voor wasmachine en droger. Ook in deze ruimte is veel lichtinval door het grote dakkapel.

Tuin:


De voortuin is net als de achtertuin onderhoudsvriendelijk aangelegd. De berging is voorzien van elektriciteit. De achtertuin is tevens bereikbaar via een achterom.


Algemeen:

De woning is deels voorzien van houten kozijnen, en deels voorzien van kunststof kozijnen geheel voorzien van isolerend glas. Verder is de woning grotendeels voorzien van rolluiken (deels elektrisch).
Aan de achtergevel is een elektrisch zonwering aangebracht.


Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel C


Bijzonderheden:

• Woonkamer met schuifpui naar achtertuin
• Keuken met diverse apparatuur
• Moderne badkamer met inloopdouche
• Zolderverdieping met  extra slaapkamer met royaal dakkapel
• Onderhoudsvriendelijke tuin, berging en een achterom


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.