Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Pergamijndonk 6

€ 235.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 235.000 k.k.
Adres
Pergamijndonk 6
6218 GV Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
171 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Tussenwoning
Woonoppervlakte
140 m²
Download brochure

Omschrijving

Keurig onderhouden ééngezinswoning met gesloten keuken, vier slaapkamers, badkamer met ligbad, royale zolderverdieping en een zonnige tuin gelegen op het zuid-westen.
Deze woning is gelegen in een rustige straat in de geliefde woonwijk Oud-Caberg.


Indeling:

Begane grond:

Ruime entree met trapopgang, meterkast, trapkast en een betegelde toiletruimte met wit sanitair en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. De woonkamer is voorzien van een schuifwand, waardoor er een scheiding gemaakt kan worden tussen de living en de eetkamer. Indien gewenst kan deze wand op eenvoudige wijze verwijderd worden. Vanuit de woonkamer heeft men via een schuifpui, toegang naar het terras en achtertuin.

De keuken heeft een rechte keukenopstelling en is voorzien van diverse apparatuur zoals een 4 pits gaskookplaat, elektrische oven, koelkast, vriezer, close-in boiler, een spoelunit en een geïntegreerde wasemkap. Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin.


Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot maar liefst 4 ruime slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de royale zolderverdieping. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en twee zijn gelegen aan de voorzijde.
De badkamer is half betegeld en is voorzien van een douche-ligbadcombinatie, een tweede toilet, en een badkamermeubel.


Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op deze verdieping bestaat de mogelijkheid om een vijfde kamer te realiseren.
Hier staat de c.v.-installatie (Intergas HRC , huur, 2017) opgesteld.
Deze ruimte beschikt tevens over een aansluiting voor wasmachine en droger.

Tuin:


De voortuin is fraai aangelegd. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten waardoor men optimaal van de zon kan genieten.
De berging is voorzien van elektriciteit. De achtertuin is tevens bereikbaar via een achterom.


Algemeen:

De gehele woning is in nette staat van onderhoud, geheel voorzien van houten kozijnen, beganegrond is voorzien van isolerend glas, eerste verdieping is voorzien van enkel glas.
Aan de achtergevel is een elektrisch zonwering aangebracht.

 

Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel C


Bijzonderheden:

• rustig gelegen
• keurig onderhouden woning
• Keuken met diverse apparatuur
• Ruime badkamer met 2e toilet
• Royale zolderverdieping met vaste trap
• Tuin voorzien van berging en een achterom
Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.
 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.