Te koop
Maastricht Papyrussingel 98

€ 224.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 224.000 k.k.
Adres
Papyrussingel 98
6218 EP Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Aantal kamers
4
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Tussenwoning
Woonoppervlakte
105 m²
Download brochure

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

 

 

Rustig gelegen eengezinswoning met berging en privé-parkeerplaats, moderne keuken, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, dakterras en een achtertuin aangrenzend aan een groenvoorziening.


Indeling:

Begane grond:

Entree met garderobe, meterkast, trapopgang en half betegelde toiletruimte met wit sanitair.
Vanuit de entree is er toegang tot de woonkamer en aansluitend de keuken. Door de aanwezigheid van een groot raampartij aan de achterzijde heeft men optimaal tuincontact. Via een toegangsdeur heeft men toegang naar de achtertuin. De vloer van de woonkamer is afgewerkt met praktische grindvloer welke doorloopt naar de entree en de keuken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken.

De moderne keuken (2017) is o.a. voorzien van moderne hoekopstelling met kasten en lades, een inductiekookplaat (4 zones), vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer (4 lades) RVS afzuigkap en een spoelunit met een één-greeps mengkraan.
Aansluitend aan deze keuken bevindt zich een praktische trapkast/ berging welke uitermate geschikt is voor extra bergruimte en/of provisieruimte.


Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime derde verdieping.
Eén slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De royale master bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn eveneens voorzien van een grindvloer.

De geheel betegelde badkamer is voorzien een ligbad, douche, wastafel en een 2e toilet.


Tweede etage:

Overloop met toegang tot de derde slaapkamer en aansluitend een ruimte waar de HR combiketel (ATAG HR, bouwjaar 2017, huur via ATAG warmteservice; € 29,35 per maand) staat opgesteld en een wasmachine- en drogeraansluiting bevindt.

De slaap-/hobbykamer is ruim van opzet en heeft lichtinval.
Vanuit de overloop heeft men heeft men toegang tot het zonnige dakterras met een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Tuin:

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Uiteraard is deze bereikbaar via een achterom. Vanuit de tuin is een achtergelegen speelweide te bereiken.


Parkeerplaats:

Bij deze woning hoort een privé parkeerplaats gelegen in de directe nabijheid.

 

Berging:

De royale berging is separaat gelegen een is uitermate geschikt als bergruimte alsmede voor het stallen van fietsen en/of scooters.


Algemeen:

De gehele woning is voorzien van houten kozijnen en geheel voorzien van isolerend glas en rolluiken (deels electrisch)


Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel B


Ligging:

Deze woning met parkeerplaats is rustig gelegen in een kindvriendelijke omgeving grenzend tussen de wijken Oud Caberg en Malberg en is zeer gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen, winkelcentrum, sportpark, openbaar vervoer, scholen (basis- en voortgezet onderwijs) en wandelgebied.


Vereniging van Eigenaren:

Bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt €47,- per maand (inclusief opstalverzekering, onderhoud omliggend terrein, etc.).


Bijzonderheden:

• Rustig gelegen
• Moderne keukenopstelling met alle apparatuur
• 3 ruime slaapkamers
• Badkamer met ligbad, douche en 2e toilet.
• extra dakterras
• Tuin aangrenzend aan speelveld
• Royale privé plaats


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.