Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Morgenruwe 10

€ 185.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 185.000 k.k.
Adres
Morgenruwe 10
6218 AW Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
162 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Tussenwoning
Woonoppervlakte
93 m²
Download brochure

Omschrijving

Rustig gelegen eengezinswoning met garage en o.a. woonkamer, keuken met diverse apparatuur, badkamer met douche en 2e toilet, vaste trap naar zolder en ruime achtertuin. De woning is gelegen in een  kindvriendelijke omgeving. Op loopafstand bevinden zich winkels, scholen en openbaar vervoer.


Indeling:


Begane grond:

Entree met garderobe, meterkast, trapopgang, geheel betegelde toiletruimte voorzien van een hangcloset en fonteintje. Verder heeft men doorgang naar de woonkamer met aansluitend de keuken.

De Z-vormige woonkamer beschikt over een praktische laminaatvloer.

De gesloten keuken beschikt over boven- onderkasten voorzien van diverse apparatuur zoals een 6 pits gasfornuis met oven, vaatwasser, RVS afzuigkap en een spoelunit met een ééngreeps mengkraan.


1e verdieping:

Via de overloop heeft men toegang naar de 3 slaapkamers en de badkamer. Eén slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Alle slaapkamers beschikken over tapijt.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, een wastafel en een 2e toilet.


2e verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze verdieping wordt momenteel gebruikt als bergzolder. Door de aanwezigheid van een groot dakraam, is er veel lichtinval. Gezien de hoge nokhoogte kan men hier een extra slaap-/hobbykamer creëren.
Op deze verdieping staat de CV installatie opgesteld (HR Remeha Calanta, bouwjaar 2016, eigendom)
Tevens bevindt zich hier een wasmachine en droger aansluiting.


Garage:

De garage is ruim van opzet en is gelegen aan de voorzijde van de woning en bereikbaar via een kantelpoort alsmede via een toegangsdeur. De oprit biedt plaats voor1 a 2 auto’s.


Tuin:

De achtertuin is bereikbaar vanuit de keuken en is onderhoudsvriendelijk aangelegd.


Algemeen:

De gehele woning is in een goede staat van onderhoud en geheel voorzien van houten kozijnen met isolerend glas en geheel voorzien van rolluiken.


Ligging:

Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke en groene omgeving en zeer gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer, winkels en scholen. Het park met sportvelden zijn gelegen op loopafstand. Binnenkort wordt er in de directe omgeving een vlindertuin aangelegd.

 


Energielabel:

Deze woning heeft een VOORLOPIG energielabel C.


Kenmerken:

• Eengezinswoning met garage
• Rustig gelegen
• Keuken voorzien van diverse apparatuur
• 3 slaapkamers op 1e verdieping
• Badkamer met douche, wastafel & 2e toilet
• Ruime zolderverdieping met vaste trap
• Onderhoudsvriendelijke aangelegde tuin


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

 

 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.