Te koop
Maastricht Mergelweg 76

€ 469.500 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 469.500 k.k.
Adres
Mergelweg 76
6212 XK Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
250 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
175 m²
Download brochure

Omschrijving

Goed onderhouden hoekwoning met carport, halfopen keuken, 3 slaapkamers, moderne badkamer met ligbad en douche, vaste trap naar zolder met slaapkamer en garderobe en een souterrain met extra ruimte voor bijvoorbeeld werk-/hobbykamer.

Indeling:

Begane grond:

entree met trapopgang, meterkast, ruime toiletruimte voorzien van hangcloset, toegang naar het souterrain en doorgang naar de woonkamer. Het toilet is modern betegeld en voorzien van een hangcloset en fonteintje.

De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en vrij uitzicht over de groenvoorziening aan de achterzijde. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer. De woonkamer beschikt over een openhaard. In de zijgevel bevindt zich een glas-in-lood raam. Via 2 openslaande deuren is er toegang naar het aangrenzend terras/balkon en tuin.

De halfopen keuken beschikt over een hoekopstelling voorzien van diverse boven- en onderkasten. Verder beschikt deze keukenopstelling over diverse apparatuur zoals een vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast met vrieslade, spoelunit met 1 greeps mengkraan, en een RVS wasemkap. Via de keuken is er eveneens toegang naar het terras/balkon en de achtertuin.
 

Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en kamer met trap naar de zolderverdieping.
Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Twee slaapkamer beschikken over 2 openslaande deuren met balkon. Alle slaapkamers zijn voorzien van tapijt.
De moderne badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een ligbad een inloopdouche, een stijlvol badkamermeubel en een tweede toilet. Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots.


Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap welke gerealiseerd is vanuit een voormalige slaapkamer aan de voorzijde.
De zolder beschikt over een extra ruime slaapkamer met extra veel lichtinval door het gebruik van maar liefst 5 (!) grote dakramen. Hier heeft men een prachtig zicht over de omgeving waaronder Fort Sint Pieter.
Verder beschik deze verdieping over een inloopgarderobe. Ook hier zijn 2 grote dakramen voor veel lichtinval.
Deze verdieping heeft nog een extra ruimte welke geschikt is als bergruimte.
Het dak is na-geïsoleerd.


Souterrain:

Via trap in de entree heeft men toegang tot het souterrain. Hier bevindt zich een extra multifunctionele ruimte welke uitermate geschikt is als hobbyruimte, atelier, speelkamer, werkkamer etc.
Deze ruimte heeft 2 openslaande deuren welke toegang geven tot de achtertuin. Tevens bevindt zich in dit souterrain een wasmachine en droger aansluiting.


Tuin:

De voortuin is fraai aangelegd. Naast de woning bevindt zich een oprit voor het parkeren van 1 a 2 auto’s.  De achtertuin is eveneens fraai aangelegd en beschikt over diverse terrassen. Tevens is deze achtertuin bereikbaar via een achterom.
 

Algemeen:

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas. De gevel is gereinigd.
 

Energielabel:

Deze woning heeft een VOORLOPIG energielabel F.


Bijzonderheden:

• Ruime woonkamer met veel lichtinval
• Keuken met diverse apparatuur
• Badkamer met ligbad, inloopdouche en badkamermeubel
• 3 ruime slaapkamers gelegen op de eerste verdieping
• Zolderverdieping met extra slaapkamer
• Souterrain voorzien van multifunctionele ruimte en bergruimte
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.