Te koop
Maastricht Menuetstraat 10

€ 195.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 195.000 k.k.
Adres
Menuetstraat 10
6217 EN Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
141 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Tussenwoning
Woonoppervlakte
90 m²
Download brochure

Omschrijving

Ruime ééngezinswoning met doorzonwoonkamer, gesloten keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douche en 2e toilet, vaste trap naar zolder met extra kamer, royale multifunctionele kelder en een fraai aangelegde tuin met terrasoverkapping.


Indeling:

Begane grond:

entree met trapopgang, meterkast, toiletruimte en doorgang naar de keuken / woonkamer. Het toilet is half betegeld en voorzien van wit sanitair.
De doorzonwoonkamer beschikt over een praktische laminaatvloer welke dorpel loos doorloopt naar de keuken en de gang.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de gesloten keuken. Deze keuken is ruim van opzet en  is voorzien van een witte keukenopstelling.
Via de keuken is er toegang naar de kelder en de entree.


Eerste etage:

Via de trap in de entree bereikt men de 1e verdieping.
Deze trap heeft een traprenovatie ondergaan en beschikt over nachtverlichting.
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, trapopgang naar zolder en de badkamer. Eén slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een moderne en onderhoudsvriendelijke laminaatvloer.

De badkamer is neutraal betegeld en beschikt over een douche, wastafel en een 2e toilet.


Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap (molenaarstrap) welke gerealiseerd in een voormalige muurkast. De zolder is geheel afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. Hierdoor is een extra kamer gerealiseerd. Deze ruimte heeft lichtinval door de aanwezigheid van een klein dakraampje.
Verder heeft deze verdieping veel bergruimte.


Kelder/ Souterrain:

Via de trap in de keuken heeft men toegang tot de kelder. Deze royale kelder is ruim van opzet en daardoor geschikt voor meerdere doeleinde zoals hobbyruimte of bergruimte.
Hier bevindt zich tevens de wasmachine- en droger aansluiting alsmede de CV installatie. (Intergas HR, eigendom, bouwjaar 2018, eigendom)


Tuin:

De achtertuin is bereikbaar vanuit de kelder. De tuin is gelegen op het zuid-oosten waardoor men optimaal van de zon kan genieten.
Deze tuin beschikt over een royale terrasoverkapping en is eveneens bereikbaar via een achterom.

Algemeen:

De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met isolerend glas. Verder beschikt de gehele woning over rolluiken.


Energielabel:

Deze woning heeft DEFINITIEF energielabel: C


Bijzonderheden:

• Veel ruimte!
• doorzonwoonkamer voorzien van moderne laminaatvloer
• Ruime keuken voorzei van eenvoudige keukenopstelling
• Badkamer met douche, wastafel & 2e toilet
• 3 slaapkamers voorzien van laminaatvloer
• Trap naar afgewerkte zolderverdieping
• Praktische kelder/souterrain met wasmachine aansluiting
• Geheel voorzien van rolluiken
• Terrasoverkapping
• HR combiketel eigendom bouwjaar 2018
• Huren = duurder


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.