Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Meendaal 168

€ 325.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 325.000 k.k.
Adres
Meendaal 168
6228 GR Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
250 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
2-onder-1-kapwoning
Woonoppervlakte
155 m²
Download brochure

Omschrijving

Royale twee-onder-één-kap woning met AANBOUW en GARAGE, keuken met diverse apparatuur, royale badkamer, 3 ruime slaapkamers, 4e slaapkamer op de tweede verdieping met dakraam en een fraai aangelegde tuin. In de directe omgeving bevinden zich verder sportvoorzieningen, winkels, scholen, uitvalswegen naar A2 en A79, UMC+ (AZM), Universiteit.


Indeling:

Begane grond:


Ruime entree met garderobe, trapopgang, trap naar kelder, meterkast en modern betegeld toiletruimte met hangcloset. Vanuit de entree is er toegang tot de royale woonkamer met royale aanbouw. Door de aanwezigheid van 2 grote schuifpuien in de uitbouw, is er veel tuincontact.

De keuken is bereikbaar van zowel de entree als de eetkamer in de uitbouw. Deze keuken is voorzien van een rechte keukenopstelling en beschikt over diverse boven en onderkasten en lades. Verder beschikt deze keukenopstelling over diverse apparatuur zoals een koelkast, een 4-pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast, spoelunit. Het geheel is afgewerkt met een granieten achterwand.

Vanuit de aanbouw is er toegang naar de naastgelegen garage.


Eerste etage:

De ruime overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een royale badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde en één slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De masterbedroom beschikt over een grindvloer, de beide andere slaapkamers beschikken over een vinylvloer.
De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, dubbele wastafel en een toilet.


Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier is een kamer met veel lichtinval door het gebruik van een dakraam. Op de vloer ligt tapijt.
Deze zolderverdieping heeft tevens veel bergruimte. In een aparte stookruimte bevindt zich de CV ketel (Radson bouwjaar 2000 eigendom) en de geiser (gehuurd via Volta Limburg.)


Kelder:

Via de trap in de entree, bereikt men de kelder. Deze is uitermate geschikt als provisieruimte.


Berging:

De naastgelegen garage is bereikbaar vanuit de bijkeuken alsmede de elektrische sectionaalpoort aan de voorzijde. De garage beschikt over een wasmachine- en drogeraansluiting. Verder is er een warm- en koud water aansluiting en elektriciteit.


Tuin:

Zowel de voortuin als de achtertuin zijn fraai aangelegd.
De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en de oprit biedt plaats voor het parkeren van  een auto.
De ruime achtertuin beschikt over een ruime terrasoverkapping.


Algemeen:

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen die voorzien zijn van isolerend HR++ glas. Verder is de woning grotendeels voorzien van rolluiken.


Energielabel:

Deze woning heeft een VOORLOPIG energielabel C


Omgeving:

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving. In de directe omgeving bevinden zich verder sportvoorzieningen, winkels, scholen en uitvalswegen.
Ook Maastricht UMC+ (AZM), Universiteit en openbaarvervoer (station Randwyck en busverbindingen) zijn op korte afstand gelegen.


Kenmerken:

• Ruime woning met aanbouw
• Woonkamer 2 schuifpuien
• Keuken voorzien van diverse
• 3 slaapkamers op 1e verdieping
• Royale badkamer
• Extra slaap/hobbykamer op 2e verdieping
• Veel bergruimte
• Fraai aangelegde tuin met terrasoverkapping
• Oprit met carport
• Voorzien van kunststof kozijnen, isolerend glas, rolluiken.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.