Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Lutetiahof 7

€ 249.500 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 249.500 k.k.
Adres
Lutetiahof 7
6215 TL Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
161 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
134 m²
Download brochure

Omschrijving

Recentelijk gemoderniseerd en instapklare hoekwoning met o.a. aangebouwde serre,  keuken met eiland, moderne badkamer, drie ruime slaapkamers en een vierde slaap-hobbykamer op de tweede verdieping. Deze eengezinswoning is gelegen in een rustige straat in de woonwijk Daalhof.


Indeling:

Begane grond:

Entree met garderobekast, trapopgang, meterkast en gemoderniseerde toiletruimte (2017) voorzien van hangcloset en fonteintje. De vloer van de entree is voorzien van een mozaïek tegelvloer.

Vanuit de entree is er toegang tot de ruime doorzonwoonkamer met aanbouw en de open keuken.
De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een kastenwand met apothekerslade en een kookeiland voorzien van diverse apparatuur zoals een 4 pits gaskookplaat met extra wok brander, spoelunit, design-afzuigkap en vaatwasser.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een serre waardoor er veel lichtinval is ontstaan. Vanuit deze serre heeft men via 2 grote schuifdeuren toegang naar de achtertuin.


Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. 

De moderne badkamer (2017) is geheel betegeld en beschikt over een douchecabine voorzien van een regenshower, een stijlvol badkamermeubel en designradiator.
Tevens bevindt zich op deze verdieping een separaat gelegen toiletruimte met toilet en fonteintje.


Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De slaap-/hobbykamer heeft veel lichtinval door het gebruik van 2 grote dakkapellen. De vloer is afgewerkt met een moderne laminaatvloer. Deze verdieping heeft veel opbergruimte en een separaat gelegen ruimte waar de HR combiketel (Remeha Calenta, huur, bouwjaar 2017) en de wasmachine en droger staan opgesteld.

Tuin:

Zowel de voor-, achter-, als zij tuin zijn onderhoudsvrij aangelegd.
De vrijstaande berging is voorzien van elektriciteit. De achtertuin is tevens bereikbaar via een toegangspoort aan de zijkant van de woning.


Algemeen:

De woning is in 2016/2017 grotendeels gerenoveerd.
verder is de gehele woning voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en deels voorzien van rolluiken.


Bijzonderheden:

• Modern afgewerkte eengezinswoning
• Keuken voorzien van kookeiland en diverse apparatuur
• Serre
• Moderne badkamer voorzien van douche, badkamermeubel en designradiator
• Separaat toilet op 1e verdieping
• Vaste trap naar afgewerkte zolder met extra 4e slaap-/ hobbykamer met 2 dakkapellen
• Onderhoudsvriendelijke tuin, berging en een achterom
• Gelegen in een rustige omgeving
Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.