Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Lutetiahof 38

€ 209.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 209.000 k.k.
Adres
Lutetiahof 38
6215 TM Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
163 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Tussenwoning
Download brochure

Omschrijving

Te renoveren eengezinswoning met GARAGE, 3 slaapkamers & vaste trap naar zolderkamer.


Indeling:

Begane grond:


Entree / hal met trapopgang, geeft toegang tot het toilet, meterkast en doorgang naar de ruime doorzonwoonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de naastgelegen keuken. De keuken beschikt over een eenvoudige keukenopstelling. Verder bevindt zich hier een keukengeiser ( huur via Volta, bouwjaar 2009, € 10,94 per maand, maandelijks opzegbaar.)
Vanuit de gesloten keuken is er toegang naar de achtertuin en berging.


1e verdieping:

Vanuit de overloop, is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De 2 grootste slaapkamers beschikken over muurkasten.

De badkamer is half betegeld en voorzien van een douche, een wastafel en een wasmachine aansluiting.
Het toilet is separaat gelegen.


Zolder verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze zolderkamer heeft lichtinval door het dakraam. Deze verdieping heeft tevens een aparte ruimte waar zich de CV-ketel bevindt (Bosch EHLE/23 , bouwjaar 07-2011, gehuurd via Pasmans Gasgarde)
Tevens kan er een wasmachine en droger aansluiting gerealiseerd worden.


Tuin:

Zowel de voor- als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin beschikt over een stenen berging voorzien van elektra. De achtertuin is bereikbaar via een achterom.


Garage:

Bij deze woning hoort een separaat gelegen garage in de directe omgeving (10 meter). Deze is in de prijs inbegrepen.


Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINTIEF energielabel E.


Algemeen:

De woning bevindt zich in een casco staat, en dient geheel gerenoveerd te worden.
De keukenopstelling is eenvoudig en eveneens aan vervanging toe. De vloerbedekking door de hele woning is  reeds verwijderd.
Gezien de ligging, alsmede de ruime indeling van deze woning, biedt deze woning een uitstekende mogelijkheid tot het verwezenlijken van een prachtige woning naar eigen smaak.
(indicatie marktwaarde na verbouwing in een perfect gerenoveerde staat incl. garage: ca  € 300.000,-)Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.
 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.