Te koop
Maastricht Leugaruwe 3K

€ 165.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 165.000 k.k.
Adres
Leugaruwe 3K
6218 SC Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Aantal kamers
2
Type
Appartement
Categorie
Beneden + bovenwoning
Soort
Appartement
Woonoppervlakte
75 m²
Download brochure

Omschrijving

Uniek in z’n soort!
Modern en stijlvol afgewerkt appartement met LIFT gelegen op de hoogste verdieping van een modern appartementencomplex.
Dit appartement is beschikt over een woonkamer met loggia/balkon, open keuken, badkamer, toilet, royale slaapkamer en een privé berging.
Op loopafstand bevinden zich winkels en het openbaar vervoer.


Indeling:

Begane grond:

Keurig verzorgde gemeenschappelijke entree/hal met automatische entreedeur, intercom, bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de lift.

7e woonlaag (LIFT):
De entree van de woning geeft toegang  tot verschillende ruimtes waaronder de woonkamer met aansluitend de keuken, de slaapkamer, de separaat gelegen toiletruimte en de badkamer.
De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval en beschikt over een praktische tegelvloer welke dorpelloos doorloopt naar de gang en keuken. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het balkon. Het balkon is ruim van opzet met plaats voor een tafel en stoelen. Hier geniet men over een fantastisch panoramisch uitzicht!

De semi-open keuken beschikt over een rechte keukenopstelling voorzien van alle apparatuur zoals een vaatwasser, een 4 pits gaskookplaat, spoelunit en een RVS wasemkap.

De voormalige 2 slaapkamers zijn samengevoegd waardoor 1 royale slaapkamer is ontstaan. Deze slaapkamer is voorzien van een sfeervolle houtenvloer in visgraad motief.

De stijlvolle badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel.
Vanuit de gang, heeft men toegang tot een wasruimte waar de droger en wasmachine staan opgesteld.
De separate toiletruimte is eveneens voorzien van design sanitair.

Het appartement is stijlvol afgewerkt. Zo zijn er hoge deuren geplaatst en is er verlichting in de wanden gemonteerd.
Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Dit appartement beschikt over een eigen CV installatie (VR bouwjaar 2009).

Berging:
Bij het appartement hoort een berging voor het stallen van fietsen.


Vereniging van eigenaren:

De zéér gunstige VvE bijdrage bedraagt slechts € 135,- per maand incl.  waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.


Kenmerken:

• appartement met LIFT
• Woonkamer met ruim balkon
• Open keuken voorzien van alle apparatuur
• Royale slaapkamer
• Badkamer met inloopdouche en wastafel
• gunstige VvE Bijdrage
• Gelegen op loopafstand van winkels en openbaar vervoer


Energielabel:

De woning heeft een voorlopig energielabel C


Aansprakelijkheid:
Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle plattegronden, afmetingen en oppervlakten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Biedingen:
Indien er meerdere kandidaten tegelijkertijd belangstelling tonen voor dit object kan de verkoper overgaan tot een schriftelijk biedsysteem met meerdere kandidaten.

Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.