Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Leenhofruwe 57

€ 175.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 175.000 k.k.
Adres
Leenhofruwe 57
6218 VS Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
208 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
93 m²
Download brochure

Omschrijving

Ruime hoekwoning met UITBOUW, complete keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douchebadkamermeubel, bergzolder, kelder en ruime en een onderhoudsvriendelijke tuin met berging.


Indeling:

Begane grond:

entree met trapopgang, meterkast, toiletruimte en doorgang naar de woonkamer met aansluitend de keuken. Het toilet is half betegeld en voorzien van een hangcloset en fonteintje.

De ruime woonkamer kenmerkt zich door een praktische lichte tegelvloer, welke dorpel loos doorloopt naar de uitbouw en entree.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich in de uitbouw de open keuken. Deze keuken is voorzien van hoekopstelling (2013) met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vrieslades, elektrische oven, magnetron, 4 pits gaskookplaat met extra wokbrander, RVS afzuigkap en een spoelunit met een 1 greeps mengkraan.
Het plafond is voorzien van inbouwspots.
Via de keuken is er via een schuifpui, toegang naar de achtertuin.


Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, een muurkast en de badkamer. Eén slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een moderne en onderhoudsvriendelijke laminaatvloer.
De badkamer is neutraal betegeld en beschikt over een inloopdouche en een badkamermeubel.


Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vlizotrap en is uitermate geschikt als bergzolder.
Verder staat hier tevens de  c.v.-installatie opgesteld (Huur, Atag HR, bouwjaar 2017)


Kelder:

Via de trap in de entree heeft men toegang tot de kelder. Hier is tevens een wasmachine en droger aansluiting. Verder is deze ruimte geschikt als provisie-/ bergruimte.

Tuin:

De achtertuin is geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een stenen berging welke voorzien is van elektra.  Tevens is deze achtertuin bereikbaar via een poort aan de voorzijde van het perceel. Gezien deze woning op de hoek gelegen is, heeft deze woning een extra groot perceel waardoor de tuin bijzonder ruim van opzet is.


Algemeen:

De woning is voorzien van houten kozijnen met deels glas. De schuifpui in de uitbouw is vervaardigd uit kunststof. Verder beschikt de gehele woning over rolluiken.


Energielabel:

Deze woning heeft VOORLOPIG energielabel: D


Bijzonderheden:

• Extra groot perceel
• woonkamer voorzien van royale uitbouw
• Moderne keuken (2013) voorzien van alle apparatuur
• Badkamer met inloopdouche en badkamermeubel
• 3 ruime slaapkamers voorzien van laminaatvloer
• Bergzolder
• Praktische kelder met wasmachine aansluiting
• Berging met elektriciteitsvoorziening
• Geheel voorzien van rolluiken
• Huren = duurder

Zo manjefiek wil iederéén toch wonen!


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.
 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.