Te koop
Maastricht Lammergierstraat 33

€ 649.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 649.000 k.k.
Adres
Lammergierstraat 33
6215 AH Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
490 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Woonboerderij
Soort
Geschakelde woning
Woonoppervlakte
331 m²
Download brochure

Omschrijving

Verrassend ruime en stijlvol gerenoveerde boerderijwoning met achtergelegen atelier gelegen op een ruim perceel. Dit unieke object biedt vele mogelijkheden in de sfeer van ruim wonen, wonen/werken, realisatie van dubbele bewoning, bed en breakfast, praktijk c.q. kantoor aan huis, etc.
kortom…de mogelijkheden zijn eindeloos.

Indeling:

Begane grond:

Ruime hal met toegang tot de woonkamer, garderobe, modern toilet voorzien van hangcloset en fonteintje, en toegang tot de berging met doorgang naar de achtergelegen cour.

De ruime woonkamer is voorzien van een natuurstenen vloer (Belgisch hardsteen getrommeld). De woonkamer beschikt tevens over een sfeervolle houtkachel. De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval door de raampartijen aan de voorzijde alsmede de grote openslaande deuren aan de achterzijde welke tevens toegang geeft tot de binnenplaats.

De gesloten leefkeuken beschikt over een moderne en luxe keukenopstelling voorzien van een kastenwand en een kookeiland afgewerkt met een gebrand hardstenen werkblad. De keuken is uitgerust met diverse apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, kookplaat, wokbrander, teppanyaki plaat, oven, combi-oven, RVS afzuigkap en een spoelunit. Kwaliteit staat hier centraal!

Vanuit de gezellige keuken heeft men toegang tot de gewelfde mergel kelder welke uitermate geschikt is voor wijn opslag.
Via een openslaande deur in de keuken is er eveneens toegang tot de omsloten binnenplaats.


1e verdieping:

Vanuit de woonkamer heeft men toegang via een prachtige houten trap, toegang tot de eerste verdieping. De royale overloop geeft toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers.
De luxe badkamer met plavuizenvloer is voorzien van een apart ligbad (whirlpool), modern badkamermeubel met dubbele wastafel, zwevend toilet en een ruime inloopdouche met regenshower. Comfort en genieten staat hier centraal. Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots.

De masterbedroom is royaal van opzet en beschikt over een dakkapel. Tijdens de renovatie is de spant van de dakconstructie goed in het zicht gebleven waardoor er een indrukwekkend resultaat is ontstaan.
De overige 2 slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. Alle slaapkamer zijn voorzien van tapijt.


Zolder:

Via de vlizotrap komt u op de ruime bergzolder. Hier staat tevens de CV installatie (Remeha Quinta 30, bouwjaar 2008, huur, € 33,70 per maand) alsmede een 120 liter Boiler (Remeha, bouwjaar 2008, huur € 20,07 per maand) opgesteld.


Cour / binnenplaats:

De binnenplaats is vanuit de openslaande deuren in de woonkamer, de keuken alsmede de doorloop vanuit de entree bereikbaar. Deze binnenplaats is gezellig ingericht, Hier geniet men van optimale privacy!


Bijgebouw/gastenverblijf/atelier:

Achter het woonhuis ligt de voormalige schuur welke momenteel dienst doet als atelier. Door de indeling is deze ruimte multifunctioneel en kan daardoor ook gebruikt worden als bijvoorbeeld gastenverblijf, praktijkruimte, hobbyruimte etc. etc.
Er bevindt zich een keukenopstelling. Verder is er een doucheruimte alsmede een toiletruimte aanwezig.

Via een trap komt men op de 1e verdieping. Hier bevinden zich nog 2 ruime kamers alsmede heel veel bergruimte.
Dit atelier beschikt over een separate CV installatie (Intergas HRC2824cw4, huur € 33,41 per maand)


Tuin / huisweide:

Achter het atelier bevind zich de ruime tuin met terras. De tuin bestaat uit een groot gazon met verschillende bomen. Hier geniet men volop van rust en privacy.
Naast het atelier staat een schuur, welke voorheen gebruikt werd voor het houden kleine boerderijdieren.


Overige:

De woning is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd. Denk hierbij aan isolatie ( dakisolatie, geheel voorzien van isolerend glas), vervangen van elektra, leidingen, kozijnen, beglazing, stucwerk, plafonds, vloeren, keuken, badkamer, tuinaanleg, realiseren van atelier etc etc.
De technische installaties, isolatievoorzieningen en constructies voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Het comfort van het hedendaagse afwerkingsniveau, de ligging en de ongekende privacy maken deze ruime voormalige boerenwoning tot een uniek en compleet plaatje.Aansprakelijkheid:
Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.