Te koop
Maastricht Kroesmeestersdreef 15D

€ 149.900 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 149.900 k.k.
Adres
Kroesmeestersdreef 15D
6216 PK Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Aantal kamers
2
Type
Appartement
Categorie
Galerijflat
Soort
Appartement
Woonoppervlakte
62 m²
Download brochure

Omschrijving

Appartement met één slaapkamer (mogelijkheid 2) en balkon met uitzicht gelegen op de 3e etage van een verzorgd appartementencomplex met lift.
Het appartementen is gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentrum Belfort en Brusselsepoort. Het centrum van Maastricht is gelegen op circa 10 fietsminuten.


Indeling:

Souterrain:

Royale privéberging en een gezamenlijke fietsenstalling.


Begane grond:

Keurig verzorgde gemeenschappelijke entree/hal op de begane grond met automatische entreedeur, intercom (videofoon), bellentableau, trappenhuis en lifttoegang.


3e verdieping (Lift):

Ruime gemeenschappelijke galerij met lift, trappenhuis, en toegang naar het appartement.
Appartement:

Entree welke toegang geeft tot de verschillende ruimtes van dit appartement.

De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval door de grote raampartijen. Doordat een slaapkamer bij de woonkamer is bijgevoegd is deze woonkamer ruim van opzet. De vloer is afgewerkt met een praktische laminaatvloer.

De gesloten keuken is gelegen aan de galerijzijde en beschikt over een eenvoudige doch functionele keukenopstelling met boven-, onderkasten en lades inductiekookplaat, een RVS afzuigkap en een spoelunit.

De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Het balkon is bereikbaar via een toegangsdeur vanuit de slaapkamer, en geeft een vrij uitzicht over de omgeving.
De badkamer is eveneens bereikbaar vanuit de slaapkamer. Deze badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, een wastafel, Verder bevindt zich hier de boiler. ( Huur via Volta Limburg.)
Het toilet is separaat gelegen en bereikbaar vanuit de hal.


Algemeen:

Het appartement is deels voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas en deels voorzien van houten kozijnen voorzien van enkel glas.
Verder beschikt het appartement over rolluiken.
De verwarming is geregeld via een blokverwarming. Door de aanwezigheid van warmtemeters op alle radiatoren betaalt elke gebruiker zijn eigen verbruik.
 

De brievenbussen zijn in de voordeur van het appartement. Zo wordt de post en de krant gewoon aan de deur bezorgd.


Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het complex. (gratis)


Vereniging van eigenaren:

De VvE bijdrage bedraagt € 207,- per maand incl.  waterverbruik, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, onderhoud liften, administratie en reservering groot onderhoud.


Kenmerken:

• Keurig appartement met 1 slaapkamer
• 1 ruime slaapkamer, middels een kleine aanpassing zijn in dit appartement eventueel 2 slaapkamers te realiseren
• Vrij uitzicht aan de voor en achterzijde
• Ruime berging
• Net appartementencomplex
• Centraal gelegen ten opzicht van winkels en openbaar vervoer
• Huren is duurder


Energielabel:

De woning heeft een definitief energielabel F


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.