Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Kremersdreef 36

€ 229.500 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 229.500 k.k.
Adres
Kremersdreef 36
6216 SX Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
155 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
117 m²
Download brochure

Omschrijving

Recent gerenoveerde eengezinswoning (“grotere type") met UITBOUW en o.a. moderne keuken met alle apparatuur, luxe badkamer. Deze modern afgewerkte woning is zéér rustig gelegen op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.


Indeling:

Begane grond:

Entree met garderobe, bergruimte, trapopgang en gemoderniseerd toiletruimte met hangcloset, en doorgang naar de woonkamer en keuken.
De doorzonwoonkamer beschikt over een moderne laminaatvloer met brede planken. Via een grote schuifpui in de uitbouw, heeft men optimaal tuincontact. Tevens heeft men via de separate deur toegang naar het terras en de achtertuin.

De moderne keuken in hoekopstelling (2015) beschikt over diverse apparatuur zoals een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-oven, 5 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap en een spoelunit en een ééngreeps mengkraan.


Eerste verdieping:

De ruime overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en een royale badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde van de woning.  Alle slaapkamers zijn voorzien van een moderne en praktische laminaatvloer.
De moderne badkamer (2015) is geheel betegeld en is voorzien een inloopdouche, een 2e toilet en een wastafel met een èèn-greeps mengkraan. De vloer is voorzien van aangename vloerverwarming.


Tweede verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze zolderkamer is momenteel in gebruik als bergzolder, waar tevens de HR combiketel opgesteld (Remeha,  Tzerra bouwjaar 2015, Eigendom). Tevens is op deze zolderverdieping een wasmachine- en drogeraansluiting gerealiseerd.
De zolderkamer is voorzien van een klein en groot dakraam. Door de aanwezigheid van de stahoogte kan deze ruimte verder afgewerkt worden tot een zolderkamer.

 

Tuin:

Zowel de voor- als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. Uiteraard is deze tuin bereikbaar via een achterom. De buitenberging is voorzien van elektra.


Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud, en is in 2015 nagenoeg geheel gerenoveerd. Alle zachtboardplafonds op de 1e verdieping en alle elektriciteitsleidingen zijn vervangen. Verder is de woning geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas en grotendeels voorzien van rolluiken. (deels elektrisch).


Energielabel:

Deze woning heeft een VOORLOPIG energielabel D.


Ligging:

Deze instapklare woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving en zeer gunstig t.o.v. het openbaar vervoer, winkels en scholen. (loopafstand)


Bijzonderheden:

• Goed onderhouden en instapklaar
• Moderne keukenopstelling met diverse apparatuur
• 3 ruime slaapkamers op 1e verdieping
• Luxe badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet
• vaste trap naar zolderverdieping
• achtertuin gelegen op het westen
• Voorzien van kunststof kozijnen en grotendeels van rolluiken

 

 

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.