Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Keurmeestersplein 1F

€ 175.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 175.000 k.k.
Adres
Keurmeestersplein 1F
6216 PH Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Aantal kamers
4
Type
Appartement
Categorie
Galerijflat
Soort
Appartement
Woonoppervlakte
97 m²
Download brochure

Omschrijving

Ruim appartement op de 5e verdieping met lift, 3 slaapkamers, gesloten keuken, badkamer met douche, zonnig balkon en een ruime berging.


Indeling:

Begane grond:

Centrale entree met bellentableau, video-intercominstallatie, trappenhuis, lift en toegangsdeur naar de algemene fietsenberging en de privé-bergingen.


Kelder:

Ruime privé-berging.


5e woonlaag (lift):

Entree met doorgang naar de woonkamer. Vanuit deze woonkamer heeft men toegang naar verschillende ruimtes van het appartement. 
De woonkamer is ruim van opzet en kenmerkt zich door veel lichtinval door de grote raampartijen. De vloer is afgewerkt met een praktische laminaatvloer. Het balkon is bereikbaar via een toegangsdeur vanuit de woonkamer, en geeft een vrij uitzicht over de omgeving.

De gesloten keuken is gelegen aan de galerijzijde en beschikt over een eenvoudige doch functionele keukenopstelling met boven-, onderkasten en lades. Deze keukenopstelling is voorzien van diverse apparatuur zoals een inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap en een spoelunit.

Twee ruime slaapkamers zijn gelegen  aan de voorzijde van de woning, een derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. In de kleine slaapkamer gelegen aan de galerijzijde is een wasmachine – en drogeraansluiting aanwezig. Tevens staat hier een warmwaterboiler opgesteld. De beide grote slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De kleine kamer is voorzien van een praktische Novilon vloer.

De badkamer is samengevoegd met de toiletruimte waardoor deze ruim van opzet is. Deze badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, een wastafel en toilet.


Algemeen:

Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen, allen voorzien van dubbel glas. Het balkon, alsmede het raam an de woonkamer en de slaapkamer, beschikken over een elektrische bedienbare zonneschermen.
De verwarming is geregeld via een blokverwarming.Door de aanwezigheid van warmtemeters op alle radiatoren betaalt elke gebruiker zijn eigen verbruik. De warmwaterboiler is gehuurd.


Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het complex. (gratis)


Energielabel:

Deze woning heeft een VOORLOPIG energielabel E.


Omgeving:

Dit appartement is gelegen op een goede en rustige locatie op loopafstand van  o.a. winkelcentrum Belfort, bank, openbaar vervoer en winkelcentrum Brusselse Poort.
Vereniging van Eigenaren:
VVE bijdrage bedraagt € 177,05 per maand incl. reservering groot onderhoud, onderhoudskosten lift, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak algemene ruimten. Daarnaast bedraagt het voorschot aan stookkosten € 75,- per maand. Dit wordt achteraf verrekend. Het saldo van de VvE is positief.

 

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.