Te koop
Maastricht Kasteel Hartelsteinstraat 28

€ 197.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 197.000 k.k.
Adres
Kasteel Hartelsteinstraat 28
6222 XE Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
222 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
94 m²
Download brochure

Omschrijving

Rustig gelegen hoekwoning met GARAGE en o.a. doorzonwoonkamer, gesloten keuken, kelder, 3 slaapkamers, ruime badkamer, bergzolder en onderhoudsvriendelijke tuin.


Indeling:

Begane grond:


Ruime hal met trapopgang, meterkast, en toiletruimte.
Vanuit de entree is er toegang tot de keuken en de ruime woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer. Via de woonkamer is er doorgang naar de gesloten keuken.

De keuken heeft een rechte opstelling (2015) met witte boven- en onderkasten en is voorzien van diverse apparatuur zoals een koelkast, vriezer, 4 pits gaskookplaat, kombi-oven, RVS afzuigkap en een spoelunit en een ééngreeps mengkraan.
Via de keuken is er toegang naar de achtertuin.


Eerste etage:

Via de overloop heeft men toegang tot 3 slaapkamers en de ruime badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning, een slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

De eenvoudige badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche en een wastafel.
Tevens bevindt zich hier de witgoedaansluiting.


Zolder verdieping:

Via vlizotrap komt men op de zolderverdieping. Deze zolderverdieping wordt gebruikt als bergzolder.


Kelder:

De kelder is bereikbaar vanuit de keuken. Deze kelder met stahoogte is ideaal als bergruimte.
Hier bevindt zich de cv-installatie (Intergas VR, eigendom bouwjaar 1998 en een badgeiser, Bosch, huur bouwjaar 1995, maandelijks opzegbaar).


Tuin:

De voortuin is onderhoudsvrij aangelegd. De achtertuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over ruim terras.


Garage/berging:

De garage/ berging ( L 4.47 x B 2.74 x H 2.29) is gelegen achter de woning. Deze is toegankelijk via het pad naast de woning. Dit pad mag tevens gebruikt worden door de eigenaren van de naastgelegen garagebox. ( gevestigd erfdienstbaarheid; recht van overpad). Verder is deze garage voorzien van elektriciteit en water.


Algemeen:

De woning is in een prima staat van onderhoud, geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas. Verder is de gehele woning voorzien van rolluiken. Aan de achtergevel is een zonwering aangebracht.


Energielabel:

Deze woning heeft definitief energielabel: D


Bijzonderheden:

• rustig gelegen
• Doorzonwoonkamer
• Keuken met diverse apparatuur
• 3 slaapkamers op de 1e verdieping
• ruime badkamer met douche
• Zolderverdieping met vlizo trap
• Kelder
• Garage


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.