Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Karbindersdreef 24

€ 255.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 255.000 k.k.
Adres
Karbindersdreef 24
6216 PG Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
214 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
97 m²
Download brochure

Omschrijving

Rustig gelegen hoekwoning met aanbouw en garage.

Deze eengezinswoning woning kenmerkt zich o.a. door een ruime woonkamer met parketvloer en openslaande deuren naar de tuin, keuken met diverse apparatuur, 2 slaapkamers (mogelijkheid voor 3), moderne badkamer,  vaste trap naar zolderkamer met dakkapel en een garage.


Indeling:

Begane grond:

Entree met trapopgang, trapkast, moderne toiletruimte voorzien van hangtoilet, doorgang naar de woonkamer.
De doorzonwoonkamer beschikt over royale aanbouw aan de achterzijde. De vloer is afgewerkt met een parketvloer welke doorloopt naar de keuken en entree.
Via 2 openslaande deuren in de aanbouw heeft men toegang naar het terras en de omsloten achtertuin.

De keuken beschikt over een hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten met diverse apparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, 4 zones keramische kookplaat, RVS afzuigkap, elektrische oven, een spoelunit met een ééngreeps mengkraan en een close-in boiler.


Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping.
Eén slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is samengevoegd met de voormalige naastgelegen kleine slaapkamer, waardoor er een garderoberuimte is ontstaan.  Beide slaapkamers zijn voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer.

De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche met regenshower, een stijlvol badkamermeubel en een 2e toilet.


Tweede verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. De zolderkamer heeft lichtinval door de aanwezigheid van een groot dakkapel. Op deze verdieping staat tevens de CV ketel opgesteld ( heteluchtverwarming, bouwjaar 2014)


Tuin:

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
De omsloten achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en loopt achter de garage door waardoor deze extra ruim van opzet is.
in deze achtertuin geniet men volop van de privacy.

Garage:

de naastgelegen garage is voorzien van elektriciteit.
Aansluitend achter de garage, bevindt zicht een aparte ruimte waar de wasmachine en droger staan opgesteld.


Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas. Verder beschikt de woning deels over rolluiken. (deels elektrisch bedienbaar).

De gevels zijn enkele jaren gelegen voorzien van spouwmuurisolatie (na-isolatie)
aan de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht)


Ligging:

Deze eengezinswoning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving en zeer gunstig t.o.v. het openbaar vervoer, winkels en basisschool. (loopafstand)


Energielabel:

Deze woning beschikt over een VOORLOPIG energielabel: D


Kenmerken:

• Rustig gelegen
• Keukenopstelling met diverse apparatuur
• 2 slaapkamers op 1e verdieping
• Badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en 2e toilet
• 3e kamer op zolderverdieping
• Zonnige achtertuin gelegen met veel privacy
• Garage met oprit


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.