Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Kapelweg 5E

€ 549.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 549.000 k.k.
Adres
Kapelweg 5E
6212 CK Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Aantal kamers
3
Garage
Ja
Type
Appartement
Categorie
Penthouse
Soort
Appartement
Woonoppervlakte
130 m²
Download brochure

Omschrijving

Op een prachtige locatie in het geliefde stadsdeel Sint Pieter, is dit penthouse gelegen. Het penthouse is gelegen op de 4e verdieping, bereikbaar middels lift (privé stopplaats), en voorzien van berging, 2 (!) privé parkeerplaatsen in afgesloten parkeergarage en rondom gelegen terras met adembenemend uitzicht over de omgeving.


Typering:

Aan de rand van Maastricht, maar op loopafstand van het oude stadscentrum, verrijst op een prachtige en rustige locatie aan de Lage kanaaldijk in de wijk Villapark/Sint Pieter het fraaie appartementencomplex ‘Lambertus Staete’. De Lage Kanaaldijk is lager gelegen dan de Hoge Kanaaldijk aan de overkant en ligt in het verlengde van de Pieterkade. Het Complex zelf ligt in boogvorm bij de uit 1847 stammende Sint Lambertuskapel. Deze historische achthoekige kapel heeft een met leien bedekte koepeldak en maakt de locatie absoluut uniek. De Maas volgt zijn weg op een flinke steenworp afstand en biedt schilderachtige en steeds wisselende vergezichten.


Souterrain:

Privé berging, gezamenlijke fietsenstalling en 2 privé parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage te bereiken middels automatisch bedienbare poort.


Begane grond:

Representatieve centrale hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau met videofoon en brievenbussen unit.


4e verdieping (lift met privé stopplaats):

Entree/hal met videofoon, garderobe, en doorgang naar de woonkamer.
De riante woonkamer kenmerkt zich door heel veel lichtinval door de aanwezigheid van grote raampartijen welke doorlopen tot op de grond. De grote ramen zijn voorzien van elektrische screens. De vloer is afgewerkt met een eiken parketvloer welke doorloopt naar de half-open keuken.

Middels 1 grote dubbele schuifpui is het terras bereikbaar. Hier heeft men een prachtig uitzicht over de omgeving waar onder de Lambertuskapel en in de verte de Maas.

De half-open keuken is voorzien van een keuken in hoekopstelling. Deze keuken is voorzien van diverse boven-onderkasten, lades en een apothekerskast. Verder is deze keuken voorzien diverse apparatuur zoals een vaatwasser, 4 zone keremische kookplaat, koelkast, vriezer, geïntegreerde afzuigkap (gaat direct naar buiten), elektrische oven, magnetron, en een spoelunit met een één-greeps mengkraan.


Privé-gedeelte:

Vanuit de woonkamer heeft men via een tussenportaal toegang tot de slaapkamer, de geheel betegelde toiletruimte voorzien van hangcloset en fonteintje. Naast het toilet bevindt zich een berging alwaar de CV ketel (Nefit ecomline HR, 1998 eigendom) staat opgesteld. Tevens is hier een aansluiting voor wasmachine en droger. 

De masterbedroom is ruim van opzet en beschikt eveneens over een eiken parketvloer. Ook hier heeft men een prachtig uitzicht over de omgeving met in de verte de Sint Pietersberg.

De geheel betegelde badkamer is bereikbaar vanuit beide slaapkamers en beschikt over een ligbad, badkamermeubel met dubbele wastafel en een  luxe douchecabine met o.a. jetstreams, & stoomfunctie.
Het ligbad is voorzien van Spa-hydro Whirlpool system.


De tweede slaapkamer beschikt over een wastafel en is eveneens voorzien van een eiken parketvloer.

Algemeen:

Het appartementencomplex is in 1998 gebouwd en voldoet aan de hedendaagse isolatienormen. Het gehele appartement is optimaal geïsoleerd en volledig voorzien van hardhouten kozijnen met isolerend glas. Het gehele appartement is voorzien van electrische screens.
Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping waardoor men geen bovenburen heeft en optimaal geniet van privacy en rust.


Vereniging van eigenaren:

De bijdrage van de VvE bedraagt  € 227,- per maand (appartement, berging & 2 parkeerplaatsen) en is incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.


Kenmerken:

• Moderne appartementencomplex met lift
• Royale woonkamer met uitzicht over de omgeving
• Keuken met diverse apparatuur
• Badkamer met luxe douchecabine, ligbad, badkamermeubel
• Ruim terras met veel privacy
• 2 Privé parkeerplaatsen & privé berging
• Representatieve gemeenschappelijke entree/hal
• Zeer rustige ligging, géén boven buren!

 

Energielabel:

De woning heeft een DEFINITIEF energielabel B

 

 

 


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:
 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.