Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Kapelweg 1D

€ 399.500 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 399.500 k.k.
Adres
Kapelweg 1D
6212 CK Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Aantal kamers
3
Garage
Ja
Type
Appartement
Categorie
Portiekflat
Soort
Appartement
Woonoppervlakte
115 m²
Download brochure

Omschrijving

Op een prachtige locatie in het geliefde stadsdeel Sint Pieter, modern afgewerkt hoekappartement met lift, balkon, berging & privé parkeerplaats en een adembenemend uitzicht over de omgeving.


Typering:

Aan de rand van Maastricht, maar op loopafstand van het oude stadscentrum, verrijst op een prachtige en rustige locatie aan de Lage kanaaldijk in de wijk Villapark/Sint Pieter het fraaie appartementencomplex ‘Lambertus Staete’. De Lage Kanaaldijk is lager gelegen dan de Hoge Kanaaldijk aan de overkant en ligt in het verlengde van de Pieterkade. Het Complex zelf ligt in boogvorm bij de uit 1847 stammende Sint Lambertuskapel. Deze historische achthoekige kapel heeft een met leien bedekt koepeldak en maakt de locatie absoluut uniek. De Maas volgt zijn weg op een flinke steenworp afstand en biedt schilderachtige en steeds wisselende vergezichten.


Souterrain:

Privé berging, gezamenlijke fietsenstalling en privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage te bereiken middels automatisch bedienbare poort.


Begane grond:

Representatieve centrale hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau met videofoon en brievenbussen unit.


3e verdieping (lift):

De entree geeft toegang tot verschillende ruimtes van de woning waaronder de woonkamer met aansluitend de keuken met doorgang naar de masterbedroom, het separaat gelegen toilet en de masterbedroom met de badkamer.
De ruime woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval door de aanwezigheid van grote raampartijen. Via 2 grote schuifpuien heeft men toegang naar het balkon. Hier geniet men van de prachtige omgeving en zicht op de Sint Lambertuskapel en zijdelings de Maas.
De vloer van de woonkamer is afgewerkt met een eiken parketvloer.


De semi-open keuken is recent voorzien van een moderne keuken in hoekopstelling (december 2018!). Deze keuken is voorzien van diverse lades. Verder is deze keuken voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, 4 zone inductie kookplaat, koelkast,, combi oven, en een spoelunit met een één-greeps mengkraan. Het geheel is afgewerkt met een granieten werkblad. Kwaliteit staat hier centraal!


Privé-gedeelte:

Vanuit de entree heeft men toegang tot de masterbedroom met aansluitend de badkamer. De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad, badkamermeubel en een douche.
De separaat gelegen toiletruimte is voorzien van een hangcloset en fonteintje. Naast het toilet bevindt zich een berging alwaar de CV ketel (Nefit intergas HR, 2016 eigendom) staat opgesteld. Tevens is hier een aansluiting voor wasmachine en droger.

De masterbedroom is ruim van opzet en beschikt overn een inbouwkast. De vloer is eveneens afgewerkt met een eiken parketvloer. Ook hier heeft men een prachtig uitzicht over de omgeving met in de verte de Sint Pietersberg.


De tweede slaap-/hobbykamer beschikt over een frans balkon waar men een prachtig uitzicht heeft over de Maas.
Beide slaapkamers zijn eveneens voorzien van een eiken parketvloer.


Algemeen:

Het appartementencomplex is in 1998 gebouwd en voldoet aan de hedendaagse isolatienormen. Het gehele appartement is optimaal geïsoleerd en volledig voorzien van hardhouten kozijnen met isolerend glas.
Het appartement is gelegen op de hoek van de derde verdieping waardoor men veel lichtinval heeft en volop geniet van privacy en rust. Het appartemement is in 2016 en 2018 gemoderniseerd.


Vereniging van eigenaren:

De bijdrage van de VvE bedraagt  € 204,32 per maand (appartement, berging & parkeerplaats) en is incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering groot onderhoud. Het saldo van de VvE is positief.


Kenmerken:

• Moderne appartementencomplex met lift
• Ruime woonkamer met uitzicht over de omgeving
• Moderne keuken (2018) met diverse apparatuur
• Badkamer met ligbad, badkamermeubel en douche
• Ruim balkon met veel privacy
• Privé parkeerplaats & privé berging
• Representatieve gemeenschappelijke entree/hal

Energielabel:

De woning heeft een DEFINITIEF energielabel B

 

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.