Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Jupiterhof 67

€ 245.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 245.000 k.k.
Adres
Jupiterhof 67
6215 VM Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
237 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
124 m²
Download brochure

Omschrijving

Gemoderniseerde hoekwoning met extra ruime tuin, gelegen aan een autovrij pad aan de rand van Daalhof. Deze instapklare woning is zéér rustig gelegen op loopafstand van winkels en openbaar vervoer.


Indeling:


Begane grond:

Entree met garderobe, meterkast, en gemoderniseerd toilet (2014) met hangcloset en fonteintje, en doorgang naar de woonkamer en keuken.
De woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval. Dit komt doordat er een tussenmuur weggehaald is waardoor de keuken bij de woonkamer betrokken is.

De woonkamer beschikt over een moderne laminaatvloer. Via een grote schuifpui is er optimaal tuincontact.

De moderne keuken (2014) in hoekopstelling beschikt over diverse apparatuur zoals een koelkast,  vaatwasser, combi oven, een inductiekookplaat (4 zones), RVS afzuigkap, een spoelunit met een ééngreeps mengkraan en een close-in boiler.

Vanuit de keuken heeft men toegang naar de achtergelegen multifunctionele ruimte welke momenteel gebruikt wordt als bijkeuken. Deze bijkeuken beschikt een wasmachine- en drogeraansluiting. Verder heeft men hier veel bergruimte. De vloer is afgewerkt met een tegelvloer. Via een schuifpui heeft men ook via deze ruimte toegang tot de achtertuin.


Eerste verdieping:

Via de trap in de woonkamer heeft men toegang tot de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde van de woning.  Alle slaapkamers zijn voorzien van een moderne en praktische laminaatvloer.

De moderne badkamer (2015) is nagenoeg geheel betegeld en is voorzien een douche-/ligbadcombinatie, een stijlvol badkamermeubel en een 2e toilet.


Tweede verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze royale zolderkamer is momenteel in gebruik als hobbykamer en heeft lichtinval door het gebruik van een grote dakraam en een raam in de zijgevel. Deze verdieping heeft tevens een aparte bergruimte waar zich de HR combiketel (Vaillant ecoTEC plus, huur, bouwjaar 2015).


Tuin:

De voortuin is onderhoudsvrij aangelegd.
Deze woning is gelegen op een extra ruim perceel waardoor er een extra tuin is, gelegen naast de woning.
De zij- en achtertuin is bereikbaar via een poort gelegen naast de woning.
De achtertuin is ruim van opzet. Hier geniet men optimaal van de middag- en avond zon.
In de voor-/zijtuin is er plaats voor het parkeren van een auto.


Algemeen:

De woonkamer is aan de voor en achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met Isolerend glas. De 1e verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkel glas. De kozijnen op de slaapkamers alsmede het kozijn in de zijgevel beschikken over rolluiken.


Ligging:

Deze instapklare woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving en zeer gunstig t.o.v. het openbaar vervoer, winkels. (loopafstand)


Bijzonderheden:

• Woonkamer met veel lichtinval
• Moderne keukenopstelling met diverse apparatuur
• 3 ruime slaapkamers op 1e verdieping
• moderne badkamer met douche-ligbadcombinatie, badkamermeubel en 2e toilet
• Royale 4e kamer op zolderverdieping
• Extra ruime tuin
• Zéér rustig gelegen


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.