Verkocht onder voorbehoud
Maastricht In de Eyckeroed 1

€ 270.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 270.000 k.k.
Adres
In de Eyckeroed 1
6227 RC Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
104 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
110 m²
Download brochure

Omschrijving

Uitstekend onderhouden en instapklare hoekwoning (2007) moderne semi open keuken met alle apparatuur, badkamer met  inloopdouche en apart ligbad en een extra slaapkamer met dakkapel op de zolderverdieping. Deze woning is gelegen in een rustige kindvriendelijke straat en kenmerkt zich door kwalitatief goede afwerking.


Indeling:

Begane grond:

Ruime hal met meterkast, garderobe, trapopgang en toegang naar het toilet en de woonkamer. De half betegelde toiletruimte is voorzien van een modern sanitair.

De woonkamer is voorzien van een moderne laminaat vloer. Via een toegangsdeur in de woonkamer is er toegang naar de achtertuin. Door de aanwezigheid van een groot raam in de zijgevel, heeft men extra veel lichtinval.

De semi open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is beschikt over boven-en onderkasten en lades. Deze keuken is voorzien van alle apparatuur zoals een 4 pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, combi oven, spoelunit en een RVS afzuigkap. De lades zijn zacht sluitend.

In de woonkamer is een praktische trapkast aanwezig.
 

Eerste etage:

Op de eerste etage bevinden zich royale slaapkamers en de badkamer. Eén slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, en één slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is eenvoudig te splitsen in 2 aparte slaapkamers. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde is voozien van laminaatvloer. de slaapkamer gelegen aan de voorzijde is voorzien van een inloopgarderobe. De vloer is afgewerkt met tapijt.

De luxe badkamer geheel betegeld en is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een badkamermeubel en een 2e toilet.


Tweede etage:

Via een vaste trap is toegang tot een zéér ruime zolderverdieping waar de 3e slaapkamer is gerealiseerd. Door de aanwezigheid van een dakkapel.
Verder is op deze verdieping veel bergruimte gecreëerd.
Op deze verdieping bevindt zich tevens de CV ketel (Intergas HR bouwjaar 2007) en het WTW-systeem (Warmte-Terug-Win systeem). Verder bevindt zich op deze verdieping de aansluiting voor de wasmachine en droger.


Tuin:

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
De omsloten achtertuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een moderne bestrating.
tevens bevindt zich in de achtertuin stenen berging voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen.


Parkeren:

Achter de woning ligt een gemeenschappelijk binnenterrein waar u de auto kunt parkeren op een eigen parkeerplaats. Het binnenterrein wordt beheerd middels een Vereniging van Eigenaren.


Omgeving:

De woning is gelegen in een rustige, verkeersluwe en kindvriendelijke omgeving. In de directe omgeving bevinden zich verder sportvoorzieningen, winkels, scholen en uitvalswegen.
Ook Maastricht UMC+ (AZM), Universiteit en openbaarvervoer (station Randwyck en busverbindingen) zijn op korte afstand gelegen.

 

Algemeen:

De gehele woning is gebouwd volgens de meest recente bouwnormen en beschikt over dakisolatie, spouwmuurisolatie, isoleren glas en een Warmte-terug-Win-systeem.
Tevens is de woning geheel voorzien van rolluiken.


Energielabel:

Deze woning heeft definitief energielabel: A


Kenmerken:

• Rustig gelegen
• Woonkamer met veel lichtinval
• Semi-open keuken met diverse apparatuur
• Royale slaapkamers op de 1e verdieping
• Badkamer met inloopdouche, apart ligbad, badkamer meubel & 2e toilet
• Riante zolderverdieping met extra slaapkamer
• Onderhoudsvrije tuin
• Optimaal geïsoleerdAansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.