Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Brusselseweg 289

€ 275.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 275.000 k.k.
Adres
Brusselseweg 289
6217 GW Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
278 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
125 m²
Download brochure

Omschrijving

Keurig onderhouden hoekwoning met GARAGE en o.a. uitbouw, woonkamer met openslaande deuren naar de  tuin, keuken met diverse apparatuur, 2 royale slaapkamers, moderne badkamer, 2 zolderkamers, kelder en een fraai aangelegde tuin. Dit pand is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen, winkels en scholen.


Indeling:


Kelder:

De kelder is bereikbaar vanuit de entree. Deze kelder met stahoogte is ideaal als bergruimte.
Hier bevindt zich tevens de CV installatie ( (Vaillant Ecotec PLUS VHR huur, bouwjaar c.a 2017)


Begane grond:

Bij binnenkomst treft u de ruime entree aan met meterkast (vernieuwd), betegeld toiletruimte met hangcloset, toegang naar de kelder, trappartij naar de eerste verdieping, doorgang naar de woonkamer en de keuken.
De ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval. De vloer is afgewerkt met parketvloer.

Vanuit de woonkamer is een doorgang naar de achtergelegen keuken welke in een uitbouw is gerealiseerd.
De keuken beschikt over een hoekopstelling, voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, spoelunit met een 1-greeps-mengkraan en een close-in boiler. De vloer is afgewerkt met een lichte tegelvloer. In de keuken bevindt zich tevens een aansluiting voor de wasmachine.

Vanuit de keuken is er via een deur, toegang naar het terras en de achtertuin.


Eerste verdieping:

Overloop met daaraan gelegen 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De moderne badkamer (2016) is geheel betegeld en voorzien van een douche, een badkamermeubel en een 2e toilet.

Eén slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is samengevoegd met de voormalige naastgelegen kleine slaapkamer, waardoor er een garderoberuimte is ontstaan.  De slaapkamers zijn op eenvoudige wijze weer terug te brengen naar 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een praktische laminaatvloer.

vanuit de ouderslaapkamer is er toegang naar het dakterras welk gerealiseerd is boven de aanbouw.

Tweede verdieping:

Via een vaste trap komt men op de royale zolderverdieping. Deze royale zolder is opgesplitst in 2 ruime zolderkamers. Beide zolderkamers beschikken over dakkapellen. De vloeren van beide zolderkamers zijn voorzien van een tapijt.
Verder beschikt deze zolderverdieping over extra bergruimtes.

Tuin:

De voortuin en achtertuin zijn fraai aangelegd en laten een zeer verzorgde indruk na.
De achtertuin is middels openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer, de deur vanuit de keuken alsmede vanaf de oprit te bereiken.


Garage:

De garage is ruim van opzet en biedt plaats voor het stallen van een auto’s. Verder is deze garage voorzien van elektriciteit. De oprit wordt gezamenlijk gebruikt met de buren.


Ligging:

De woning centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer.


Omgeving:

Het verkeer van de Brusselseweg is door een wijziging van de infrastructuur behoorlijk afgenomen.
Het nieuwe Noorderbrugtracé zorgt voor een nieuwe en verbeterde verkeersstructuur in Maastricht-West en Noord. De weg is tevens voorzien van geluid reducerend asfalt


Kenmerken:

• Ruim hoekwoning met aanbouw
• Royale woonkamer met veel lichtinval
• openslaande deuren naar terras en achtertuin
• Keuken met diverse apparatuur
• Praktische kelderruimte geschikt als bergruimte
• 2 ruime slaapkamers op 1e verdieping
• Badkamer met douche, badkamermeubel en 2e toilet
• 2 zolderkamers
• Vrijstaande garage
• Fraai aangelegde voor-/ en achtertuin


Algemeen:

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen grotendeels met isolerend glas.
Verder zijn de muren voorzien van spouwmuurisolatie.
Aan de voorgevel is een zonnewering aangebracht. Verder is de woning deels voorzien van rolluiken.


Energielabel:

De woning heeft een definitief energielabel DAansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.