Verkocht onder voorbehoud
Maastricht Apollohof 71

€ 265.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 265.000 k.k.
Adres
Apollohof 71
6215 XR Maastricht
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
157 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Hoekwoning
Woonoppervlakte
111 m²
Download brochure

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar info@davecrolla.nl wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.

 

 

Goed onderhouden hoekwoning met o.a. Z-vormige woonkamer met gashaard, moderne keuken met alle apparatuur, drie slaapkamers, moderne badkamer, vierde slaap-/ hobbykamer op de tweede verdieping met dakkapel en een onderhoudsvriendelijke tuin. Deze woning is gelegen in een rustig gelegen hofje in de woonwijk Daalhof.


Indeling:

Begane grond:


Entree, meterkast, garderobe en geheel betegelde toiletruime met hangcloset en fonteintje.
Vanuit de entree is er toegang tot de ruime Z-vormige woonkamer welke lichtinval biedt aan voor- en achterzijde. De woonkamer kenmerkt zich door een sfeervolle gashaard. De vloer is afgewerkt met een mooie parketvloer welke dorpel-loos doorloopt naar de keuken.
Door het grote raam in de achtergevel, dat doorloopt tot op de vloer, heeft men optimaal tuincontact.
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de semi-open keuken.

De keuken beschikt over een moderne witte greeploze hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat (4 zones), RVS afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en een spoelunit met een één-greeps-mengkraan. Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin.

Eerste etage:

Via de trap in de woonkamer bereikt men de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier een vaste trap aanwezig welke toegang geeft naar de ruime zolderverdieping. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een parkelvloer.

De moderne badkamer ( ca 2011) is geheel betegeld en is voorzien van een ruime douche met glazen spatscherm, een stijlvol badkamermeubel met dubbele wastafel, een tweede toilet en een designradiator.


Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze kamer kan eventueel worden gebruikt als 4de slaapkamer. Er is veel lichtinval door de aanwezigheid van een dakkapel. De vloer is eveneens afgewerkt met een parketvloer.
Verder is er een wastafel aanwezig.

Deze verdieping kenmerkt veel opbergruimte en een separaat gelegen ruimte waar de c.v.-installatie (Remeha Quinta, Huur) is opgesteld.
Deze ruimte beschikt tevens over een aansluiting voor witgoed.


Tuin:

Zowel de voor- als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. Aan de achtergevel is een elektrisch zonnescherm aangebracht. Verder beschikt de achtertuin over een stenen berging voorzien van elektriciteit. De achtertuin is tevens bereikbaar via een achterom.


Algemeen:

De gehele woning is in goede staat van onderhoud, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas (behalve het  zijraam). De drie slaapkamers alsmede de dakkapel op de zolderverdieping zijn voorzien van rolluiken. In de meterkast is separate groep waarbij aan de buitenzijde van de woning, een aansluiting is voor het opladen van een elektrische auto.


Bijzonderheden:

• zéér rustig gelegen
• Goed onderhouden woning
• Z-vormige woonkamer met gashaard
• Moderne keuken met alle apparatuur
• Luxe badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en 2e toilet
• Zolderverdieping met 4e slaapkamer met dakkapel
• Fraai aangelegde tuin voorzien van een berging en een achterom


Energielabel:

Deze woning heeft DEFINITIEF energielabel: C


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd

 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.