Verkocht onder voorbehoud
Houthem (Valkenburg) Van Peltstraat 40

€ 175.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 175.000 k.k.
Adres
Van Peltstraat 40
6301 JV Houthem (Valkenburg)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
119 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Tussenwoning
Woonoppervlakte
83 m²
Download brochure

Omschrijving

Rustig gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht over een weiland.
Deze woning is geheel onderkelderd en voorzien van half open keuken, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, een bergzolder en een tuin met vrij uitzicht.


Indeling:

Souterrain:


Via trap in de entree heeft men toegang tot het souterrain. Deze ruimte is verdeeld in meerdere ruimtes waar de CV installatie (HR Nefit Ecoline bouwjaar ca 2003 eigendom) staat opgesteld alsmede een wasmachine- en drogeraansluiting.
Vanuit de kelder is er  is toegang naar de achtertuin.

Begane grond:

entree met trapopgang, meterkast en toegang naar het souterrain en de keuken / woonkamer en het toilet. Via de keuken bereikt men de woonkamer. De woonkamer kenmerkt zich door een sfeervolle en moderne parketvloer (opnieuw opgeschuurd in 2016). Verder is deze doorzonwoonkamer voorzien van een Bio-ethanolhaard.

De keuken beschikt over een rechte keukenopstelling welke voorzien is van diverse onder- en bovenkasten en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een 5 pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, spoelunit met 1 greeps mengkraan, en een RVS wasemkap. De vloer is voorzien van een praktische tegelvloer. 
Via de keuken is er eveneens toegang naar de achtertuin via een trap.


Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.
Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een onderhoudsvriendelijke en moderne laminaat vloer en vinylvloer.
De moderne badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche-/ligbad combinatie een badkamermeubel.


Tweede etage:

De zolderverdieping is bereikbaar via een vlizotrap en is uitermate geschikt als bergzolder. 


Tuin:

De achtertuin is zowel vanuit de keuken, (via een trap) alsmede vanuit de kelder bereikbaar. Hier geniet men van optimale privacy en een fantastiek uitzicht over het achtergelegen weiland.


Omgeving:

De woning is zeer rustig gelegen, maar toch op korte afstand van het centrum van Valkenburg. Daar zijn nagenoeg alle voorzieningen, waaronder een treinstation, busverbindingen, winkelvoorzieningen en diverse uitvalswegen.
Het kerkdorp Houthem, behorende tot de gemeente Valkenburg, ligt op de doorgaande weg tussen Valkenburg en Meerssen. Alle belangrijkste voorzieningen zijn in de nabijheid gelegen, evenals uitvalswegen richting Maastricht of Heerlen.


Algemeen:

De gehele woning is een goede staat van onderhoud en is geheel voorzien van kunststof kozijnen voorzien van isolerend glas. De woning beschikt aan de achterzijde over rolluiken.

Energielabel:

Deze woning beschikt over een DEFINITIEF energielabel D


Bijzonderheden:

• Keurig onderhouden
• geheel onderkelderd
• Woonkamer met parketvloer
• 3 ruime slaapkamers gelegen op de eerste verdieping
• Zolderverdieping met veel bergruimte
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen
• Rolluiken aan de achterzijde van de woning
Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.